реклама

реклама

Естафету пам’яті до 67-ї річниці Перемоги цього тижня розпочав Територіальний центр соціальної допомоги Соснівського району міста Черкаси.

Першими слова привітання почули підопічні Черкаського обласного госпіталю та Черкаського геріатричного пансіонату для інвалідів війни. Для них з концертною програмою виступив арт-клуб «Лийся пісня!». Його учасники – активні пенсіонери, які обслуговуються відділенням соціально-побутової адаптації територіального центру соціальної допомоги Соснівського району.

За словами начальника Територіального центру соціальної допомоги Соснівського району м. Черкаси Альони Щербак, центр опікується 190 ветеранами Великої Вітчизняної війни, які мешкають у Соснівському районі Черкас. Для них з нагоди свята підготовлено низку заходів та приємних подарунків.

– Традиційно підготовка до свята і безпосередньо концертні виступи починаються заздалегідь. Не став винятком і цей рік, коли перші привітання з нагоди величного Дня Перемоги ветерани почали отримувати ще цього тижня, – зауважила Альона Володимирівна.

Крім цього, 4 травня об 11-тій годині в приміщенні територіального центру відбудеться творча вітальня «День пам’яті та надії», де з концертною програмою виступлять учасники клубу молодих інвалідів «Веселий настрій».

7 травня о 12-00 в приміщенні територіального центру для 50 ветеранів війни, підопічних терцентру, відбудеться благодійний обід з концертною програмою «Подвиги живуть в віках», де виступлять учасники арт-клубу «Лийся пісне!».

Зараз у приміщенні територіального центру організовано виставку дитячих малюнків «Уклін великим тим рокам».

Також напередодні Дня Перемоги кожен ветеран Великої вітчизняної війни, який є підопічним терценру, у подарунок отримає продуктові набори.

Про це повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Мазай 28.04.2012 17:49
Але,строчкогоны 2,3,4..?Вообще-то тут о другом заметка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Дядя Вася 28.04.2012 14:49
Нє,Сергій,не запнеться.Афганці його попередили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Оксана Колісник 28.04.2012 12:04
Цитую Nazar Obidzinski:
Альона? Що за ім"я таке? Мо" Олена? Чи їм бути Оленою "какось тяжольше, льогше Альонай"...
Та таких покручів багато : Альона, Алєся, Маріна, Нікіта, Артьом і т.д. А там ще виникають Даяна, Одрі. Колись (у 70-х) ми сміялися з "комплекту" "Анжеліка Іванівна Буряк". Зараз може бути і круче. Хоча, думаю, вже доведеться бути до вибору імен бути поблажливішим - ми нікуди не дінемося від глобалізації та спілкування з іншими культурами. Зрештою, все це справа смаку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 sh239k25sh 28.04.2012 11:21
Ну когда уже Голливуд обратит внимание на наши местные звезды ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Nazar Obidzinski 27.04.2012 21:26
Альона? Що за ім"я таке? Мо" Олена? Чи їм бути Оленою "какось тяжольше, льогше Альонай"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Сергій з Кривалівки 27.04.2012 20:01
Одарич знову у китайський френч запнеться?......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100