реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні черкаська об’єднана опозиція вимагала від влади анулювати антиукраїнські харківські угоди, які Президент Віктор Янукович підписав рівно два роки тому.


– Два роки тому Янукович підписав антиукраїнські угоди, здавши стратегічні інтереси України в обмін на дешевий газ. Сьогодні ми не маємо ніякого дешевого газу, але мусимо терпіти ворожий російський флот в Криму. Ми вимагаємо від Президента, щоб він відстоював інтереси України, а не перетворював її на губернію Російської федерації. Ми проти таких угод, які, подібно до історично відомої Чорної ради, кидають нашу країну в «братні» російські обійми. Ми вимагаємо анулювати ці угоди, – виступив координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

Його підтримав голова обласної організації партії «За Україну» Віталій Коваль:

– Два роки тому Янукович здав Крим, два тижні тому він зруйнував Андріївський узвіз. Що далі? Які ще українські інтереси і цінності нищитиме нинішній режим? Ми не можемо і не маємо права це терпіти.

Під час акції з ряду наметів «Фронту змін», УНП, «Волі» опозиція роздавала перехожим «антихарківські» листівки, в яких коротко сформулювала свої претензії і вимоги.

Чи то підтримати опозицію, чи прослідкувати, що вона говоритиме проти Президента, вийшов і заступник голови Черкаської обласної ради Василь Касян.

Чи то підтримати опозицію, чи прослідкувати, що вона говоритиме проти Президента, вийшов і заступник голови Черкаської обласної ради Василь Касян.


Поряд з правими свої намети виставили черкаські соціалісти, які разом з об’єднаною опозицією збирають підписи за відставку міського голови Черкас Сергія Одарича.


– Закликаємо небайдужих жителів міста сказати своє «ні» нинішній владі хамів і поставити свій підпис за відставку Одарича, – обмінявся люб’язностями з соціалістами Леонід Даценко.

– А ми закликаємо сказати «ні» всій антиукраїнській владі! – відповіли на ввічливість правих ліві.

І лише намет комуністів сиротливо стояв віддалік. Послідовники Маркса-Енгельса-Леніна також збирали підписи проти влади, але акцію опозиції і соціалістів чомусь сприйняли,  як ворожу, ніби в Україні є якась інша злочинна влада, проти якої борються тільки комуністи.

Тетяна Воронцова

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100