реклама

реклама

Як інформують у комунальному підприємстві «Черкасиоблкіно», задля пошуку нових форм розвитку навчання та патріотичного виховання в сучасній українській школі, закріплення знань з тем ХХ століття,  в т.ч. про події Другої світової війни, діяльність ОУН і УПА, що містяться у посібнику з «Історії України» для учнів 10-11 класів, у школах обласного центру започатковано і демонструються фільми сучасної тематики.

кі11

Для перегляду ці кінострічки надає освітянам КП «Черкасиоблкіно» Черкаської обласної ради.

Так, днями для учнів старших класів ЗОШ № 20 міста Черкаси КП «Черкасиоблкіно» спільно з заступником директора з навчально-виховної роботи Оленою Копач та вчителями історії Наталією Пугач та Юлією Бевза провели шість уроків історії з переглядом фільму «Рубіж. Грубешівська операція». Опісля учні і їхні наставники обговорили сюжет фільму, історичні події.

кі22

Ще видатний український педагог Василь Сухомлинський рекомендував починати виховання з найважливішого періоду людського життя - з дитинства, бо в дитинстві починається тривалий процес пізнання – пізнання і розумом, і серцем – тих моральних цінностей, що лежать в основі любові до Батьківщини, готовності віддати життя за її щастя, велич, могутність, непримиренність до ворогів Вітчизни.

кі33

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Коментарі  

 
-2 #1 Кіношник 25.10.2019 19:12
Фільми сучасної тематики з історії. Це цікаво.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100