реклама

реклама

Черкаському губернатору Сергію Тулубу ніколи лежати на дивані з газетою і він не чекає, коли дружина зробить байдикування ще комфортнішим. Про це керівник області розповів школярам, перебуваючи з візитом у Чорнобаївській гімназії, інформує прес-служба ОДА. Сергій Тулуб похвалився, що має вже двох онуків і сподівається, що будуть ще.

tumb2

 – Я весь час, скільки живу, стільки і рухаюсь. А рух – це життя. Треба рухатися, треба вчитися, не соромитися того, що ти чогось не знаєш. Якщо чогось не знаєш, то навіть у меншого за себе запитай... Треба мати міцну родину – це опора твого кар’єрного зростання, – повчав школярів губернатор.

На запитання дітей, як вдається знайти вільний час, Сергій Тулуб розповів, що в усьому має бути системний підхід. Тому з колегами планує роботу на три місяці наперед.

– Планування допомагає мені бути організованим, допомагає в роботі команді, яка зі мною працює. Крім того, це дає мені можливість ретельно готуватися до заходів та займатися самоосвітою. Адже я також кожного дня навчаюсь: читаю багато преси, різноманітних ділових паперів, дивлюсь телебачення, працюю з Інтернетом, електронною поштою. Цікавлюсь усім сучасним, що сьогодні є в світі. А ще я полюбляю  грати в шахи, в футбол, в теніс, і займатися всім іншим, чим займаються звичайні люди… – розповів Сергій Тулуб.

tumb1

Розпитували учні й про те, яким були шкільні роки керівника області. На це Сергій Тулуб зауважив, що ще в початкових класах полюбив географію, українську мову, арифметику.

– Дуже полюбив історію, читати історичні книжки. Настільки захоплювався книжками, що вночі лежав під ковдрою з ліхтариком і читав до другої, третьої години ночі, – зізнався він. – Не любив тільки співи, хоча пісні і музику я дуже люблю. Більше того, я три роки навчався в музичній школі. Це сприяло моєму загальному розвитку. Проте, зізнаюся, в школі я не був «ангелом», не завжди був дисциплінований і сидів я на останній парті середнього ряду. Розумієте, хто там сидить? Але в той же час я мав усього чотири четвірки, а всі інші – п’ятірки.

Також серед захоплень Сергія Тулуба був футбол, він з третього класу ходив у групу підготовки при команді «Шахтар», любив також грати у доміно та шахи і малювати. Футбол і шахи, до речі, полюбляє досі.

Під час спілкування пан Тулуб повчав учнів, що державна особа має насамперед бути порядною людиною, уважною до інших:

– Якщо ти працюєш з людьми, то при вирішенні тих чи інших питань ти маєш вміти ставити себе на місце іншого. А до мене звертається кожного дня дуже багато людей. Звісно, усім я допомогти відразу не можу. І це теж треба розуміти. Тому необхідно вміти розподіляти – що вирішувати одразу, а що відкласти на інший період, коли ти зможеш це зробити. Але не забувати. Можна забути, коли тобі зробили щось негарне. Не будь тією людиною, яка роками згадує про якусь там образу. Треба бути вищими за це. Просто допомагай людям. Якщо із десяти людей, яким ви зробили добро, хоча б один колись згадає про це – будьте щасливі.

Наприкінці зустрічі губернатор подарував учням Чорнобаївської гімназії телевізор, а вони йому – картину з бісеру.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 лікар Хата 04.05.2012 12:13
працюю з Інтернетом LOL
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 ой 29.04.2012 18:23
які всі награно-щасливі на фото-прямо бога живого уздріли,нене!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Чопська кобєта 29.04.2012 16:58
Цитую Новосельцев:
Тулуб,мы вас уже любим. В глубине души. Где-то очень глубоко...

В Стрійськім парку разом здибали з тобом.
Десь під серцем сі зашпорхала любом.
А вона такая шмата по під серцем все калата.
За тобом моє кохання за тобом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Киевлянка 29.04.2012 09:51
О порядочности государственног о человека говорит этот гражданин.С какими глазами.Ну если плевать в колодец из которого только что пил воду это порядочно,тогда вопросов нет,поверим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Нурсултан Іващенко 28.04.2012 19:07
Цитую Тулуб:
...Тулубу ніколи лежати на дивані з газетою...

Краще б лежав. Нам менше клопоту було б.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #1 Новосельцев 28.04.2012 13:07
Тулуб,мы вас уже любим. В глубине души. Где-то очень глубоко...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100