реклама

реклама

Майбутня заступниця міського голови Черкас Людмила Зарічна уже працює в робочому кабінеті Олексія Гужви, на чиє місце її мають призначити.

І хоч офіційно вона не вважається працівником мерії, втім уже виконує роботу радника мера на громадських засадах. У приймальні, приміром, запитання: чи є пані Людмила, не викликало жодних здивувань. Нам дали відповідь, що вона буде після свят.

Нагадаємо: на останній сесії міськради 12 квітня мер Сергій Одарич запропонував зняти з порядку денного питання про призначення його нового заступника, оскільки не всі комісії встигли розглянути це питання і не всі депутати встигли поспілкуватися з кандидатом.

– За попередньої роботи міської ради комісії практично не працювали. Нині ж, якщо питання не розглянуто на комісіях, воно не виноситься на розгляд сесії, – коментує депутат Черкаської міськради Микола Мирза. – Питання про заступника якраз тоді не було розглянуто, тож очікуємо що на черговій сесії його буде винесено. Знаю, що деякі комісії вже встигли з нею познайомитися.

Пан Микола підтверджує: в мерію Людмила Зарічна ходить як радник міського голови. Працює в кабінеті свого попередника Олексія Гужви.

За словами керуючого справами виконкому Черкаської міської ради Миколи Кудрявцева, офіційно пані Людмила не є працівником мерії, працює безоплатно.

– Найближча сесія буде 3-го травня, однак вона позачергова і там розглядатиметься лише питання бюджету, а вже після цього на найближчій сесії має розглядатися питання про її призначення, – коментує «Прочерку» Микола Сергійович.

За його словами, розподіл обов’язків між заступниками може робити тільки мер після призначення і затвердження сесією. Однак за попередніми прогнозами, пані Зарічна буде займатися питаннями розвитку – зокрема, в житлово-комунальній сфері та будівництві.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Ну-ну 29.04.2012 12:18
Цитую Бывалый:
Ну як же її протянуть на сесії. Скільки б не прийшло депутатів,всері вно, 31.Так, пані Набокіна!

Знали, кого счетоводом назначить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Бывалый 28.04.2012 18:28
Ну як же її протянуть на сесії. Скільки б не прийшло депутатів,всері вно, 31.Так, пані Набокіна!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Григорій 28.04.2012 16:02
У Одарича хто б чим не займався - всі будуть не такі. :P Зрозуміти "політ його фантазії" звичайній людині не дано. З усіма попередніми заступниками він розійшовся. Пройде час і цю жінку чекає така ж участь :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100