реклама
Sucurity Police

реклама

Завтра, 29 квітня, о 18.00 вперше Черкасах на на площі «Хрещатик-Сіті» відбудеться свято сальси – презентація першої професійної танцювальної школи сальси «CasaDeRitmo salsa school», інформує «Черкаський спорт».

– Для Черкас «Salsa Open Air» – це справжнє ноу-хау. На всіх відвідувачів чекатиме не лише цікава розважальна програма, але й низка сюрпризів та приємних подарунків. Тому всі, хто не байдужий до танців або ж хоче навчитися танцювати, просто не може пропустити це грандіозне відкриття, – розповідає організатор заходу Юлія Тюріна.

У кожного відвідувача буде можливість безкоштовно відвідати майстер-клас з латиноамериканських танців та клубної латини. Зокрема, майстри танцю навчатимуть всіх охочих танцювати сальсу, бачату та реггетон. Окрім майстер-класів, на відвідувачів свята чекатиме справжня танцювальна вечірка у стилі сальса та низка цікавих розіграшів та конкурсів. Цього дня розігруватимуться знижки у низці торговельних мереж міста та абонементи на безкоштовні заняття у студії танцю.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100