реклама

реклама

Незвичайне весілля грали в Золотоноші. За нареченого — німець Штефан, дружина — українка Оксана із Золотоноші. Про це пише газета «Черкаський край».

Йому 42 роки, їй — 32, обоє ще не були в шлюбі. Розписувалися урочисто і святкували весілля за українським звичаєм на батьківщині нареченої. Обоє в білому вбранні, вона у весільній сукні, він — у костюмі. Штефан і Оксана познайомилися в Москві, де обоє працюють. На весіллі були присутні як родичі нареченої, так і Штефана — мама й сестра, які приїхали з Німеччини. Німцям дуже сподобався наш обряд весілля і в перший день, і на другий, коли водили «циган». Щоправда, весільні тости їм пояснював перекладач. А нашим дуже сподобався німець у ролі нареченого — галантний, вихований, пунктуальний.

Як розповіла завідуюча Золотоніським міським відділенням РАЦСу Юлія Ткаченко, — це перша інтернаціональна пара, яка і розписувалась, і гуляла весілля в Золотоноші. До цього були подібні пари, але ті просто розписувалися. Ще Юлія Олександрівна відзначила, що тепер строгіше дотримуються традицій: під час посту зовсім не зареєстровано одружень, та й з початку року (можливо, зважаючи, що рік високосний) було їх у місті небагато — всього 26. На травень зовсім заявок немає — щоб молодим «не маятись». Тож сезон одружень у Золотоноші почнеться з 9 червня.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100