реклама

реклама

Прокуратурою міста Умані контролюється хід досудового слідства по кримінальній справі порушеній стосовно громадян В. та М. за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186, ч. 1 ст. 153 КК України.

Встановлено, що 16 квітня вищевказані особи в місті Умані, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, застосувавши фізичну силу, відкрито викрали у громадянина Д. два мобільних телефони. Продовжуючи свої злочинні дії громадянин В. діючи умисно, погрожуючи застосуванням фізичного насильства вступив з потерпілим у статевий зв'язок неприродним способом.

20 квітня 2012 року вказаних громадян затримано в порядку ст. 115 КПК України. Наразі досудове слідство у справі триває, інформує прес-служба прокуратура області.

Як раніше повідомляла «Газета по-українськи», подія сталася в центрі міста біля одного з інтернет-клубів, в гаражах.

"Вони мене вивели силою з клубу та побили, я намагався прикриватися, ставив руками блок, - розповідає постраждалий. – Після цього один з них погрожував мені, що зажене цвях в голову, і затяг за гаражі. Біля горла в мене тримав щось металеве, що саме - я не знаю".

Хлопець розповів все сестрі, а потім батькам. Сам постраждалий не місцевий. В Умані навчався в одному з навчальних закладів. Працював у Києві. Більше року зустрічається з дівчиною.

Родичі постраждалого обурені тим, що сталося.

"У мене брат зустрічається з дівчиною, - каже сестра постраждалого. – Навіть припустити нічого подібного не можу. Йому ж скалічили все життя. Вони мають за це відповісти".

Інцидент відбувся в тих же гаражах, де місяць тому розгорівся скандал зі зґвалтуванням студентки шістьма хлопцями.

Інтернет-клуб знаходиться поруч, працює цілодобово. Більшість відвідувачів закладу школярі та студенти.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100