реклама

реклама

Начальнику управління інспектування Станіславу Коломійцю вночі невідомі зіпсували автомобіль.

1573799141-146

Про це Станіслав Коломієць повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці.

«Близько 4 ранку мене розбудив телефонний дзвінок: «У Вас згоріла машина». Спускаюсь – на місці вже зібрались небайдужі сусіди і поліція. Машина ціла, проте розбите лобове скло, пошкоджена обшивка, капот і праве крило. Пакет із запальною сумішшю кинули через розбиту лобовуху, лобова панель приладів трохи підгоріла, проте сильно вогонь не зайнявся. Ну що ж, цього разу обійдусь лише ремонтом.

Звісно, я пов'язую це зі своєю професійною діяльністю. Це було очікувано і прогнозовано. Я був готовий. Вочевидь, що хтось дуже вже прикипів душею до своїх кіосків ) і в такий примітивний спосіб вирішив мені помститись - отак от дрібно і жалюгідно.

1573799141-146

Мені це не вперше. Я пережив кілька замахів, минулого року мені вщент спалили машину. У мене хороша «школа», і подібні речі вже давно не лякають. Це своєрідний азарт, стимул, мотивація. Подібні «орієнтири» - це підтвердження того, що я на вірному шляху. Чесно кажучи, я б більше здивувався, якби мою автівку не чіпали», – пише Станіслав.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 [email protected] 15.11.2019 13:16
То часовщик с сапожником спалили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 правда 15.11.2019 12:35
і свободівці там всіх своїх працевлаштували , зокрема Нищик дружину, а також там їх бойові подруги Ковбоша і Тяско працевлаштовані та багато інших, які насправді не вміють нічого робити.... Зате тепер в Нищика все добре з фінансами
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Влад 15.11.2019 12:23
В нашій мерії всі чинуші іздять на Лексусах - Толя мер, Савін, цей зальотний інспектор з Ролексом на руці. Цікавить наступне де вони взяли гроші на такий спосіб життя -- відповідь одна з наших карманів. Тому люди і свій гнів виливають на автівки таких чинуш.
Але сумно наступне, що ці чинуші що утримуються за наші гроші за цей час не створили ЖОДНОГО реального робочого місця для людей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100