реклама

реклама

Чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля в стані алкогольного сп’яніння, промчав на заборонений сигнал світлофора. Поліцейські вчасно помітили та затримали правопорушника, попередивши можливі негативні наслідки такого керування.

74314211_878107522591099_5875376834132049920_o

Про це повідомляють в Управлінні поліції охорони в Черкаській області.

О третій годині ночі, патрулюючи місто, наряд реагування Управління поліції охорони в Черкаській області помітив автомобіль, який промчав перехрестя вулиць Смілянська та Надпільна на червоне світло та на вимогу працівників поліції не зупинився.

Злагодженими діями поліцейських охорони та працівників патрульної поліції правопорушника вдалося зупинити. Водій 1990 року народження був у явно вираженому стані алкогольного сп’яніння, як і пасажир авто, котрий почав агресивно реагувати на правоохоронців, нецензурно висловлюватися та намагався зчинити бійку з працівниками поліції. Лічені секунди знадобилися поліцейським, щоб його вгамувати. Обстеження горе-водія на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин показало, що в його крові міститься 1,7 проміле алкоголю.

Затриманих передано працівникам Управління патрульної поліції в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100