реклама

реклама

Понад 100 резюме надійшло від потенційних претендентів на посади голів райдержадміністрацій Черкащини, повідомив під час сьогоднішньої пресконференції голова Черкаської ОДА Роман Боднар.

6

– Ситуація з керівництвом районних адміністрацій складна, процес затягується. Було двадцять вакансій, з усіма кандидатами на цю роботу я пройшов співбесіди. Загалом по кожному району було відібрано від 3 до 5 кандидатів. По них будемо ще радитися з народними депутатами. Деякі з кандидатур зараз уже перебувають на погодженні в Кабміні. Але насправді перевірити правильність вибору можна буде лише на практиці, – наголосив голова ОДА, додавши, що кадрові рішення суспільство розглядає «через збільшувальне скло». – Кадри дуже важливі саме тому, що керувати треба по закону. Є запит на справедливість. Тому наші руки дотягнуться до кожного найвіддаленішого куточка! Маховик державної машини дуже інертний, але він має закрутитися.

Голова ОДА зазначив, що з метою поліпшення якості управлінських кадрів було вирішено розглянути досить широке коло претендентів на посади очільників районів. Саме через це він і запросив охочих надсилати свої резюме. Із ста осіб, які відгукнулися, десь третина відсіялися майже відразу – вони не захотіли заповнювати відповідну форму, яку їм надіслали кадровики. Решту аналізували за критерієм досвіду управлінської роботи. Декого з тих, хто не пройшов остаточний відбір, було зараховано в кадровий резерв, щоб із ними працювати в подальшому.

– Можливо, для них знайдуться вакансії в департаментах, – додав голова ОДА.

реклама

Коментарі  

 
-7 #2 Політик 18.11.2019 16:20
Якраз нардепи самі зацікавлені в толкових керівниках на їхніх округах. При нормальних керівниках і громаді живеться. А значить і на другий термін депутата перевиберуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Оце так кадрова політика! 18.11.2019 14:13
А при чому ті нардепи до того, кому ставати головами РДА?!
Що тямлять в управлінській і господарській роботі районів Шпак або Арсенюк?! :-x
Випадкові у законодавчій владі люди - ще й для виконавчої підберуть випадкових?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100