реклама

реклама

Голова Черкаської ОДА Роман Боднар щойно під час пресконференції розповів про деякі етапи свого трудового шляху – службу в СБУ і заняття бізнесом.

7

Так, він народився на Вінниччині.

– У офіцерів спецслужби є правило: особисте не коментувати. Тож про родину я багато не говоритиму. Батько мав досвід роботи в органах влади, а мати – освітянка, – розповів Роман Боднар.

Роботу в Службі безпеки України він розпочав у Вижницькому районі Чернівецкої області. Через два роки його перевели в обласне управління, де він «працював з усіма лініями, які передбачають сучасні спецслужби».

– Я розумію досить широко, як працює правоохоронний блок, – зазначив Роман Миколайович.

У 2006 році він добровільно залишив СБУ.

– Можливо, це був бунтарський прояв, – пояснив пан Боднар. – Я не погоджувався з деякими підходами...

Відтоді й до 2014 року він працював поза службою.

– Це дало досвід, побував за кордоном. Коли в тебе немає посвідчення, то ти стикаєшся з купою проблем, як звичайні люди... У мене не було бізнесової хватки, але доля дала можливість підвищити компетенцію в цьому питанні, – розповів Роман Боднар. – Потім я повернувся в Службу, спершу в Тернополі, а в 2016 році направили в Маріуполь вести боротьбу з сепаратизмом і тероризмом.

Нагадаємо, раніше під час сьогоднішньої пресконференції пан Боднар повідомив, що до призначення на посаду голови Черкаської ОДА не мав нічого спільного з Черкащиною, і рішення Президента для нього стало несподіванкою.

– Я людина військова, зайвих питань не задаю, – зазначив новий очільник Черкащини. – Мою кандидатуру розглядали і на посаду керівника Луганської області. Але Президент вирішив так, як вирішив.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Назар 20.11.2019 15:03
Ось така державна політика.
Призначають людей на посади, невідомо чим керуючись!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100