реклама

реклама

Золотоніським міськрайонним судом засуджено жителя Золотоніського району за ухилення від призову на строкову військову службу.

Під час судового розгляду встановлено, що чоловік, взятий на військовий облік, будучи військовозобов’язаним відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», будучи придатним до військової служби, пройшовши медичну комісію, будучи попередженим повісткою під особистий розпис умисно без поважної причини не прибув року до Золотоніського РВК для відправки до Черкаського обласного збірного пункту для подальшого проходження служби у лавах Збройних сил України та не повідомив про причини неявки, тобто ухиляється від проходження строкової військової служби шляхом бездіяльності, без поважних причин не прибуває у строки, встановлені військовим комісаріатом та вказані у повістці, до призовної дільниці для відправлення у військову частину.

Суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення засудив чоловіка за ст. 335 КК України до покарання у виді 2 років обмеження волі та на підставі ст. 75 КК України звільнив його від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100