реклама

реклама

Голова Черкаської ОДА Роман Боднар провів нараду із керівниками правоохоронних, силових та контролюючих установ, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в області.

DSC0695

Це була перша ознайомча зустріч, на якій окреслили загальні принципи співпраці, обговорили проблемні питання структур, реформування та функціонал особового складу та ін.

DSC0692

– Ви не підпорядковуєтесь адміністрації функціонально, але певний вплив, принаймні публічний, я все ж намагатимуся здійснювати, – звернувся до присутніх Роман Боднар. – До мене надходить чимало скарг на роботу правоохоронної системи, деяких територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в Черкаській області. І я не можу на них не реагувати, як і ви. Не буде кулуарних домовленостей чи дружби з кимось проти когось. Частина з вас, упевнений, розуміють, що ми всі працюємо для громади і держави. Із тими, хто підтримує таку відкриту позицію, – будуємо діалог. Кожен із вас в роботі має дотримуватися принципів якості та доброчесності.

Такі спільні наради проводитимуться щомісяця, інформують в ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100