реклама
Sucurity Police

реклама

Про те, що декілька дітей, які відвідують Черкаський дошкільний виховний заклад № 65 «Котигорошко», потрапили до лікувальних закладів міста, «Прочерку» повідомили читачі. За їхньою інформацією, постраждало 7 дітей.

im578x383-hospital_5.ua

Натомість, як повідомив «Прочерку» заступник директора обласного лабораторного центру МОЗУ Микола Тищенко, наразі лабораторний центр має інформацію про хворобу двох дітей.

У четвер із міської інфекційної лікарні надійшло екстрене повідомлення про гостру кишкову інфекцію (із знаком питання) дитини, яка відвідує ДНЗ № 65.

Сьогодні з цієї ж лікарні надійшло повідомлення про надходження ще однієї дитини з попереднім діагнозом «гостра кишкова інфекція». Обоє дітей відвідує ясельну групу.

Беручи до уваги, що раніше були й інші випадки захворюваності в різних групах, у п’ятницю до дошкільного закладу виїжджала бригада фахівців лабораторного центру. Було взято проби на патологічну мікрофлору та вірусологію із харчоблоку, від вихователів, дітей і залишків їжі за дві доби. Нині матеріали в роботі. Аналіз триватиме три дні.

– Наразі говорити про спалах кишкової інфекції не можна, оскільки спалах передбачає три і більше випадків захворюваності, – пояснив Микола Миколайович.

За його словами, якщо буде встановлено, що діти справді отримали кишкову інфекцію, відповідне повідомлення буде спрямовано до Головного управління Держпродспоживслужби, яка має наглядові функції, для відповідного реагування.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Нє малчі! 11.12.2019 15:09
Цитую танюша:
родители сами молчат и не пишуть никуда,страх-национальная черта

А ти нє малчі - забудь об етой плахой национальной чєртє рассєян!
Он в українців - як тільки що не по-нашому, так і революція. А ви чомусь завжди царьків своїх терпите.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 танюша 11.12.2019 11:28
родители сами молчат и не пишуть никуда,страх-национальная черта
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Анна 02.12.2019 15:51
Намного больше детей уже заболели! И болеют во всех группах! Очень странно что об этом молчат! Такая халатность к детям!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100