реклама

реклама

У перші дня грудня Перша музична школа ім. Лисенка розпочала серію благодійних та передноворічних концертів у рамках загальношкільного проєкту «Дитяча філармонія,», якій поєднує три напрямки: благодійний проект «Скрипкове мистецтво скрізь час», «Подорожуємо у світ мистецтва разом з батьками» та «Зустрічаємо Святого Миколая». Всього заплановано провести 25 таких концертних заходів.

78209824_1361068717388349_3071046232483823616_n

Так, 2-3 грудня з концертами учні та викладачі школи відвідали територіальний центр соціальної допомоги з благодійною місією, подарувавши гарний настрій його підопічним.

У подальших планах талановитих вихованців Першої музичної школи ім. Лисенка – концертні виступи в Дитячому центрі онкологіі та гематології, Черкаському художньому музеї, концертному залі школи для батьків та всіх гостей нашого міста.

Фіналом такого музичного марафону стане масштабний концерт "Різдвяні зустрічі", на якому виступлять всі дитячі творчі колективи закладу.

Черкаська ДМШ № 1 ім.М.В.Лисенка гостинно запрошує всіх бажаючих долучитися до святкових заходів та завітати на концерти школи!

Варто відзначити, що впродовж останніх років міська влада Черкас максимально сприяє у проведенні мистецьких заходів, які організовують заклади позашкільної освіти нашого міста.

На переконання міського голови Анатоля Бондаренка, залучення дітей до творчості та розкриття їх особистого потенціалу є гарною альтернативою вулиці. Адже отримані у юному віці знання та навички сприятимуть подальшому всебічному розвитку та професійному зростанню.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100