реклама

реклама

Нова «нарізка» виборчих округів – це «маразм». Так вважає депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький.

– Це брутальна фальсифікація з боку голови обласної адміністрації Сергія Борисовича Тулуба. Все зводиться до нього, до його пихи, до його позиції, – заявив на прес-конференції Ради опозиційних сил Черкащини у понеділок пан Микола.

За його словами, межі округів поділені так, аби перемогла влада. При цьому він вважає, що у селах буде «включено шалений адміністративний тиск», а по місту Черкаси будуть «розводняки».

– Тут буде кандидатів від опозиції штук шість, навіть такий цікавий опозиціонер, як Саша Радуцький, уже веде компанію, заявив, що він опозиціонер головний. І Сергій Олегович Одарич буде опозиціонер і так далі, – вважає Булатецький.

Головний опозиціонер Черкащини Леонід Даценко нагадав, що недавно в інтерв’ю «Дзеркалу тижня» голова ЦВК Володимир Шаповал заявив, що він виступатиме категорично проти відверто анекдотичного окружного розподілу.

– Якщо те, що ми отримали на Черкащині – не анекдот, то можна лише уявити, які були варіанти. Не здивуюсь, якщо пораду опозиції приєднати до якогось з черкаських округів Харцизьк влада таки розглядала. Не приєднала, напевне, лише тому, що сам голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб, кревно пов’язаний із цим містом, на вибори не йде. Решту забаганок кандидатів від влади виконано стовідсотково: розірвано на кілька округів «стратегічні» і «небезпечні» Черкаси і Лисянський район, бо там мають високі шанси перемогти черкащанин Микола Булатецький і лисянин Анатолій Бондаренко, перенесено центри округів у місця постійної «дислокації» кандидатів від Партії регіонів тощо, – вважає пан Даценко.

Він переконаний: такою «нарізкою» округів влада зневажила і принизила черкащан.

– Влада відверто демонструє, що не збирається грати за правилами, що основні методи, на які вона покладається, – це обман, адмінресурс і фальсифікації. Але «закройка» округів під конкретних владних кандидатів свідчить також і про те, що в Партії регіонів панічно бояться програшу, бо відчувають його близькість… – каже Леонід Даценко.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 мороз 08.05.2012 12:28
Анекдотом Е, не нарізка округів,а кандидати від опозийіі. Самі себе назвали опозиціею і самі себе видвинули,але хлопчики не забувайте-- КОСА В СЕРЕДИНІ, на шармачка проскочить не вдасться,треба хоч табличку множення вивчить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Кикоть 08.05.2012 09:13
Даценкові не варто так надриватись: як би не нарізали округи йому і сільська рада не світить :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 О.ЧУПРИНА 08.05.2012 08:42
Абсолютно зрозуміло,що "нарізка" виборчих округів проведена за розробкою ОДА. Кажучи,що в цьому його теж не все задовольняє, С.Б.Тулуб лукавить. Підтримуючи цю тему, він штучно втягує конкурентів в безплідну дискусію,відвол ікаючи їх тим самим від конструктивної роботи.А ви хлопці на це ведетеся. Дайте собі установку:"Округи визначено,працю ємо.Нам всеодно де перемагати, на своєму чи чужому полі". УСПІХУ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Буревісник 08.05.2012 08:29
Усьо пропало .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100