реклама

реклама

Найпершими вітання від нардепа з наступаючим святом отримали жителі сіл Богдани, Каленики, Броварки, Плешкані, Підставки, Коврай, що на Золотоніщині.



У кожному селі на них чекав спеціально організований концерт, подарунки та слова вдячності від народного депутата. Добірку пісень воєнних та повоєнних років виконували солісти Національного  державного академічного хору імені Григорія Верьовки, які прибули зі столиці на запрошення Богдана Губського. Народного обранця знають тут за освітніми програмами «Розумна дитина», «Школа майбутнього», «Освіта і духовність» – школам та педагогічним колективам цих сіл вдалося заручитися підтримкою парламентарія у вирішенні своїх проблем.

Раді були візиту народного депутата і жителі Черкаського району – нардеп  особисто привітав жителів Геронимівки, Свидівка, Будища, Байбузів, Яснозір’я, Софіївки та Кумейок.

Крім традиційних вітань, народний обранець започаткував нову акцію патріотичного напрямку – кожній громаді  села він залишав на згадку про свято прапор Перемоги – точну копію штурмового прапора 150 стрілецької дивізії, що був встановлений на Рейхстазі 1 травня 1945 року.

– Свято Перемоги – особливе для нас, адже немає жодної української сім’ї, яку б не опалив вогонь війни. У кожного свята є свої символи, і одним із символів 9 травня є прапор Перемоги. Ми разом з фахівцями – істориками – виготовили точну копію того славного прапора, що зберігається в Москві. Копія прапора сертифікована відповідно до законодавства України. Я передаю цей прапор  сільським ветеранським організаціям, у куточки  бойової слави, у музеї Великої Вітчизняної війни. Можливо, так прийдешні покоління вчитимуться патріотизму та не забуватимуть про історію, – переконаний народний депутат Богдан Губський.

У селах такий історичний подарунок став у нагоді. За словами Світлани Вовк, сільського голови села Свидівок Черкаського району, громада села вже не перший рік розшукує цей раритет, адже пам’ять загиблих тут  цінують по-особливому. Так, минулого року мешканці Свидівка перезахоронювали останки воїнів-десантників, і саме цей прапор розшукували, щоб вшанувати їхню пам’ять.

Прапор Перемоги від народного депутата буде на почесному місці в кожному селі, а 9 травня громади сіл вийдуть з ним на урочисті мітинги. Потому прапори зберігатимуться в школах, ветеранських організаціях або в місцевих музеях. Одним із таких є унікальний музей в селі Будище, самотужки створений колишнім військовим, полковником,  командиром дивізії, жителем Будища Миколою Нестеренком

– Цей прапор поповнить колекцію символів, які раніше виховували молодь в героїчно-патріотичному дусі, – вважає Микола Васильович. – А до музею мало не щотижня ходить місцева учнівська молодь.

Усього ж за два дні робочого передсвяткового візиту Богдан Губський відвідав більше десятка сіл Золотоніського та Черкаського районів та особисто привітав близько трьох тисяч селян.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 Драбівчанка 08.05.2012 21:59
[quote name="Ветеран з Чорнобаю"]Богдане Володимировичу! Ви нас завжди вітали та Драбівських ветеранів. Чекаємо на Вас. Від нас вітання ветеранам Черкаського р-ну та частини м.Черкаси. З Днем Перемоги Вас!
Дивно...А в Драбові говорять, що Губський вітав тамтешніх ветеранів... Кому ж вірити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Марія 08.05.2012 21:38
Ну, Богданчику! А на Драбів? Ой, як скоро ти дорогу туди забув. Уже ж не твій округ. Оце і все цім сказано. Губський і ноги не покаже і у ваші регіони, де він балотуватиметьс я. Ми вже по його колишньому округу це знаємо. Люди, гоніть його драною мітлою. Губський- це не та людина, яка ваші інтереси відстоюватиме. Він тільки за себе любимого думає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 ВВС 08.05.2012 18:12
Цитую Ветеран з Чорнобаю:
Богдане Володимировичу! Ви нас завжди вітали та Драбівських ветеранів. Чекаємо на Вас. Від нас вітання ветеранам Черкаського р-ну та частини м.Черкаси. З Днем Перемоги Вас!


Так і живемо: від виборів до виборів, від подачки до подачки. Голосуємо за того, хто з вкрадених мільярдів кине 5 копійок. Потім знову йде в ВР і далі краде.
Так і живіть, так і голосуйте. І не нарікайте на життя. Самі винні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Марія 08.05.2012 16:25
Ну, чого б він у Драбів приїхав? Це вже не його округ. Треба іншим подачки родати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Ужасть 08.05.2012 12:19
:lol: :lol: :lol:
Как быстро меняется любовь к электорату, в зависимости от измененяи границ избирательных округов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Онука ВЕТЕРАНА 08.05.2012 11:23
Дідусь чекав нашого депутата Б.Губського в селі Безбородьки Драбівського р-ну. Помічники депутата обіцяли допомогу.Коли ви будете в нас пане депутате? Дідуся звати Федір Васильович Шкапенко.Чи вже не приїдете?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Ветеран з Чорнобаю 08.05.2012 09:43
Богдане Володимировичу! Ви нас завжди вітали та Драбівських ветеранів. Чекаємо на Вас. Від нас вітання ветеранам Черкаського р-ну та частини м.Черкаси. З Днем Перемоги Вас!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ВВС 08.05.2012 09:19
А чигиринців коли? Межі округів змінили, пора вже й чигиринців вітати :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100