реклама

реклама

Більшість сільгоспвиробників Черкаської області уже уклали з сільськими радами соціальні угоди. Усього їх має бути 1618. Як розповів під час прес-конференції 7 травня голова облдержадміністрації Сергій Тулуб, 862 уже фактично підписано.

– Якщо торік ми це робили стихійно, за бажанням виробників, то зараз такі угоди укладають усі сільські ради, – сказав губернатор. – Спочатку ми закладали в ці соціальні угоди 50 гривень з гектара, минулого року фактично вийшло близько 42 гривень.

Губернатор нагадав, що на обласній нараді генеральний директор ТОВ «Панда» Геннадій Бобов виступив з ініціативою сплачувати 100 грн. з гектара. Проте нині не всі виробники мають такі можливості.

– Найкраще спрацювали Чорнобаївський, Тальнівський і Корсунь-Шевченківський райони, тут з гектара передбачається сплачувати від 75 і понад 100 гривень, – відзначив губернатор. – Ця робота не припиняється. Думаю, що протягом місяця ми її завершимо. Розраховуємо отримати близько 30 мільйонів гривень додатково до бюджетів сільських рад.

Загалом, за словами Сергія Тулуба в оренді на Черкащині перебуває 783 тис. гектарів землі.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 ВВС 08.05.2012 18:09
ПР-дуни весь бюджет розікрали, а на сільгосптоваров иробників подвійний тягар повісили. Крім податків, платіть ще невідомо за що.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100