реклама

реклама

4 травня відбулася позачергова сесія обласної ради, яка розглянула внесення змін до обласного бюджету. Насамперед, мова йшла про направлення 8,3 млн. гр. субвенцій з місцевих бюджетів на лікування хворих з хронічною нирковою недостатністю.

Депутат Любов Майборода запропонувала обласній раді підтримати своїх колег з районних рад і також виділити один мільйон гривень з обласного бюджету на лікування за рахунок зменшення видатків на висвітлення депутатської діяльності. Підтримали такі пропозицію 21 депутат, рішення не прийняте.

Як повідомила сьогодні «Прочерку» Любов Майборода, зі її пропозицію проголосувало 13 депутатів з фракції «Батьківщина», 4 – Комуністична партія, 3 – «Фронт змін». Не підтримали пропозицію фракції Партії Регіонів та Народної партії Литвина. Проти виділення коштів на лікування хворих за рахунок самопіару голосували лікарі-регіонали Л.Брожик, В. Крот, І.Губенко, С. Журба.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #6 Марія 08.05.2012 21:32
А Журба... Гарно выршы на сцены читала, як йшла в депутати. А це язик в яке мысце затягло???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Дядя Вася 08.05.2012 15:06
...А вы абстрагируйтесь и просто прочитайте фамилии этих "медиков" одним списком. ;-)Нарочно не придумаешь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Ігор Попадюк 08.05.2012 14:30
Людям страшно в лікарні потрапляти, бо не всякий витримає побори на медикаменти, миючи засоби, оплату процедур. Брожики з губенками перетворили медицину в золоте дно для збагачення можновладців і злидні для більшості пацієнтів. Куди їм відмовлятись від самопіару? Вони звикли брехати і залякувати санітарок - на більше не здатні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Медсестра 08.05.2012 14:25
Губенко - бабуся пенсійного віку, її за місце треба зубами триматись. Проголосує будь за що, аби не вигнали зі злачного місця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Холодний Яр 08.05.2012 14:23
Хто б сумнівався, що саме так і проголосує медична верхівка. Ця каста вже давно зрадила медицину і обслуговує виключно продажну еліту за рахунок бідних пацієнтів. :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 ХОХОЛ 08.05.2012 12:52
:cry: ДА ЗДРАСТВУЕТ БЕСПЛАТНАЯ МЕДИЦИНА,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100