реклама

реклама

Черкаські патріоти відмовляються святкувати «День Побєди» і запрошують вшанувати пам’ять жертв Другої світової війни.

Сьогодні о 20:00 на Пагорбі Слави відбудеться вшанувати пам’яті жертв Другої світової війни. У заході візьмуть участь українські патріоти, політичні партії, організації, об’єднання, науковці, студенти, ветерани. Організатори дійства – Черкаська обласна організація Народного Руху України та громадська організація Молодий Народний Рух.

Розпочнеться акція спільним молебнем за померлих священнослужителів Української Греко-Католицької Церкви, Української Православної Церкви Київського патріархату та Української Автокефальної Православної Церкви. Згодом виступлять доктор історичних наук, професор Віталій Масненко та голова Черкаського НРУ Ігор Волошин.

Під час хвилини мовчання представники громадської організації Молодий Народний Рух запалять великий Хрест зі свічок. Про це інформує прес-служба Черкаського НРУ.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Між іншим 10.05.2012 08:33
Черкаси,ти мільйонів на 16 загнув,але не в цьому справа.Є якісь пропозиції щодо альтернативного відзначення Дня Перемоги? Між іншим,в Зах.Україні вояки УПА теж співають пісень біля могил побратимів і навіть поминають соткою грамів.Знаю точно,бо там жив.Ще й двічі на рік-на ДП(щоб москалям насолити) і Покрову.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #4 Оксана Колісник 09.05.2012 09:19
Львів, Івано-Франківськ відмовилися від масових заходів 9 травня. Є день, аби подумати ЩО таке НАСПРАВДІ війна. Цей досвід чомусь "великорозумна і страшно креативна" черкаська міська влада не наслідує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Черкаси 09.05.2012 08:12
Підтримую Патріотичний Рух!
у Другій світовій війні загинуло 23 мільйони українців, великий траур для Україні... у всьому світі з цього приводу траур, в у нас свято, пісні, танці... особливо бридко споглядати танці і гуляння на Пагорбі Слави.
Цікаво, на поминальні дні, на могилах матерів, батьків, братів та інших близьких, ви також танцюєте та співаєте???
Від такої картини стає водночас бридко та сумно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Оксана Колісник 08.05.2012 18:22
Ну добре. Голова облорганізації РУХу вважає саме так. А його начальник "по роботі", на прізвище Одарич, підтримує театралізовану войнушку і мілітарний маскарад. Тіпа військовий фестиваль. І що ж РУХ з приводу цієї "культінновації"? Га?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 патріот 08.05.2012 14:57
молодці хлопці. Ось цікава думка щодо цього http://blogs.pravda.com.ua/authors/chernikov-20111109160648/4fa8f8c61b26b/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100