реклама

реклама

Фахівці Держфінінспекції в Черкаській області виявили порушень на суму 1 млн 200 тис. грн у роботі ДП «Златодар».

Під час ревізії ДП «Златодар» за період з 01.04.2010 по 29.02.2012  встановлено фінансових порушень, що призвели до недоотримання фінансових ресурсів, на суму майже 600 тис. грн та операцій, проведених з порушенням чинного законодавства, що призвели до втрат, на суму 600 тис. гривень.

Так, ревізори виявили, що підприємство недоотримало коштів через списання дебіторської заборгованості на суму 551 тис. грн, при чому робота зі стягнення заборгованості не проводилася.

Також підприємство здійснило видатки на проведення представницьких заходів, які фактично не проводились. Такі дії призвели до безпідставного витрачання коштів на суму понад 400 тис. грн. Окрім того, неналежне виконання підприємством договірних зобов’язань призвело до стягнення з нього штрафних санкцій на суму майже 20 тис. гривень.

Протягом ревізійного періоду ДП «Златодар» всупереч законодавству надало юридичним та фізичним особам благодійної допомоги на суму 100 тис. гривень.

Матеріали ревізії передані до Управління СБУ в Черкаській області. про це інформує прес-служба Держфінінспекції в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100