реклама

реклама

Завтра, 9 Травня, о 10.00 Об’єднана опозиція Черкащини проведе на Соборній площі акцію «Поділись серцем з ближнім», повідомляє сайт «Про Головне».

Опозиціонери виготовлять і роздадуть черкащанам 1000 повітряних кульок у формі серця.

– 9 Травня ще раз нагадує нам про те, що у нашому житті є найціннішим – любов до своєї землі, до свого народу, здатність жертвувати особистим заради порятунку багатьох, – наголосив ідейний натхненник акції, депутат Черкаської міської ради від «Батьківщини» Роман Діскант. – Подвиг ветеранів, які боронили нашу країну від фашистів, важко переоцінити, кожен з них – без перебільшення справжній Герой України. Утім, сьогодні наша держава знову потребує людей з великими серцями, які готові, як лідер опозиції Юлія Тимошенко, йти на жертви заради спасіння свободи нації і порятунку демократії. Вона як легендарний Данко освітлює нам єдиний шлях до перемоги – єдність. Якщо ми всі поділимося своїми серцями одне з одним, то обов’язково подолаємо несправедливість.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Дядя Вася 09.05.2012 21:45
По уму занятие...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Юрій 08.05.2012 21:25
Цілком у юліанському стилі: 9 травня - день великої трагедії людства - для бьютівських шоуменів "свято" :-x . Чим вони відрізняютьс від комуністичних вождів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100