реклама

реклама

Цьогорічний День Перемоги в Черкасах пройшов без вічного вогню. Принаймні, коли офіційна делегація влади на чолі з головою облдержадміністрації Сергієм Тулубом вшанувала полеглих біля меморіалу під Пагорбом Слави, електронний вічний вогонь не горів. Однак ніхто особливо цього не зауважив…


А починалося все традиційно: з промов та пішої ходи до Пагорба.

Вранішній мітинг на Соборній площі маршируванням та постановкою розпочали студенти і школярі. Потім були промови від влади. Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб та голова облради Валерій Черняк читали свої промови ветеранам з аркушів паперу. Єдиний, хто, очевидно, зумів вивчити слова промови, – це міський голова Черкас Сергій Одарич. Він виступав без шпаргалки.

Однак більшості черкащан все рівно було нецікаво слухати пафосні промови, тож під час виступу представників влади батьки фотографували малечу біля бойової техніки.

Завершиться сьогоднішнє святкування салютом в Долині троянд о 22.00.

Детальніше про те, як починався сьогоднішній День Перемоги в Черкасах, дивіться ВІДЕО.


реклама

Коментарі  

 
+2 #17 Дядя Вася 10.05.2012 13:11
Черкаси, ти за хрюканиною своєю слідкуй.І фотки передивись.І на цьому матеріалі й на інших про ДП
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #16 Наталья 10.05.2012 12:55
А мне празднование Дня Победы понравилось! Торжественно, много интересного, музыка тех лет, оформление колон, костюмы, реконструкция боя, каша - погуляли с удовольствием. Очень красивый салют и хороший концерт.Спасибо организаторам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #15 Черкаси 10.05.2012 11:17
Цитую Дядя Вася:
Черкаси,а прапорів інших партій ти не бачив? Дивно,деякі навіть з портретом свого "фюрера" зустрічали.

приклади в студію! Де факти? а інакше не потрібно кудахтати....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #14 Олег 10.05.2012 11:00
Оксанко, а Ви часом хоча б перелік пам"яток Великій Вітчизняній бачили? Скільки обелісків невідомим солдатам. А чи зіба не рядові отримували Героїв Радянського Союзу? А чи хіба не Український народ кував перемогу,........................................ І де це символ співавторста виражається в захисті від нападника?
Прочитайте протоколи Нюрнберзького процесу. Там Вам вже мертві злочинці скажуть, що і як вони планували. А до того призовуйте свою невігластво від очей шанованої публіки.
СЛАВА ВОЇНАМ-ВИЗВОЛИТЕЛЯМ! СЛАВА РАДЯНСЬКІЙ АРМІЇ! СЛАВА УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 кактус 10.05.2012 09:39
Цитую Оксана Колісник:
Цитую Олена:
ніякого розуміння жалоби - паради-маскаради...
Та Перемога була, напевно, єдиним виправданням дотогочасного існування Радянської імперії - доля протиставила одного глобального хижака другому. Але й дотепер ми відзначаємо оте саме хижацтво, вперто не шукаючи правдивої історії тої війни. Ми ставимо (від нашого імені і за наші податки!) пам'ятні знаки Героям Радянського Союзу, але немає жодного пам'ятника Звичайному Українському Чоловікові - від 14 і вище віком, якими і встелене Дніпрове дно, яких тисячами беззбройних гнали на німецькі позиції. Ми говоримо про злочини фашизму, і знову та знову піднімаємо комуністичні прапори - символ співавторів того злочину і єдиного автора як мінімум 30-тирічної трагедії України - від 1918-го до 1948 року

МОЛОДЕЦЬ ОКСАНО! Я підтримую вас повністю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Дядя Вася 10.05.2012 09:36
Черкаси,а прапорів інших партій ти не бачив? Дивно,деякі навіть з портретом свого "фюрера" зустрічали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #11 Йов 10.05.2012 09:00
Цитую Nazar Obidzinski:
У вихідний, якого ви не заробили, обмотавшись стрічками орденів, якими вас не нагороджували, та піднімаючи "наркомівські" передбойові сто грамів, не нюхавши пороху, налийте чарку і за них – мільйони убитих, репресованих, виселених. За безневинні жертви "Перемоги".

Сходи в церковь.Попроси у Господа Бога немного ума........................... недобитый.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Nazar Obidzinski 10.05.2012 08:54
«Что вы тут розводите бодягу? Не о чем говорить! Это все хохлы-предатели! Чем больше в Днепре потопим, тем меньше потом, после войны, придется ссылать в Сибирь!» (Г.Жуков)
Ось вона, історична фраза! Оце скрізь великими літерами написати треба. Ось вона, наша історія!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #9 Оксана Колісник 10.05.2012 08:46
Цитую Олена:
ніякого розуміння жалоби - паради-маскаради...
Та Перемога була, напевно, єдиним виправданням дотогочасного існування Радянської імперії - доля протиставила одного глобального хижака другому. Але й дотепер ми відзначаємо оте саме хижацтво, вперто не шукаючи правдивої історії тої війни. Ми ставимо (від нашого імені і за наші податки!) пам'ятні знаки Героям Радянського Союзу, але немає жодного пам'ятника Звичайному Українському Чоловікові - від 14 і вище віком, якими і встелене Дніпрове дно, яких тисячами беззбройних гнали на німецькі позиції. Ми говоримо про злочини фашизму, і знову та знову піднімаємо комуністичні прапори - символ співавторів того злочину і єдиного автора як мінімум 30-тирічної трагедії України - від 1918-го до 1948 року. Тут стаття нашого земляка, Лауреата Національної премії імені Т.Г.Шевченка Василя Захарченка "Війна у війні", написана ще 1998-му. http://nashekolo.org.ua/nk/kolo_i_navko/navkolo_podi/text20100508_5827.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Черкаси 09.05.2012 23:29
Партія Регіаналів і тут пропіарилась... немогли такий день без прапорів і самопіару провести... соромно дивитись! Негативні враження через це справив весь репортаж!
Знайомі, що були на святкуванні в "центрі міста" теж підняли на сміх самопіар ПР!
Коли вже ПР вгомониться! Вже на стільки всіх дістали, що дійсно є бажання побачити їх на центральних стовпах!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100