реклама

реклама

Напередодні Дня Перемоги народний депутат України Богдан Губський відвідав Золотоніщину.

Концерти  патріотичної пісні воєнних та повоєнних років, вітання від нардепа отримали мешканці сіл Гладківщина, Бубнівська Слобідка, Коробівка, Новодмитрівка та Домантово. Тут народний обранець особисто привітав майже півтори тисячі людей та передав до місцевих Спілок ветеранів копію прапора Перемоги.


Найбільш велелюдний захід з нагоди 9 травня відбувся у місті Золотоноша. Більше семиста золотонісців завітали до міського Будинку культури на зустріч з народним депутатом та на концерт патріотичної пісні  за участю столичних артистів, які прибули сюди на його запрошення.

Як відзначила голова міської Ради ветеранів Раїса Мотрич, Богдан Губський системно опікується питаннями людей похилого віку, ветеранів,  учасників бойових дій, чорнобильців, афганців, постійно відвідуючи Золотоношу. Так, на День захисника Вітчизни 23 лютого жоден учасник бойових дій Золотоноші та району, навіть ті, хто за станом здоров’я вже не можуть відвідувати урочистості, не був обділений увагою та підтримкою нардепа – кожного він привітав особисто.

Геннадій Ложков, учасник бойових дій ВВВ, полковник у відставці, голова Золотоніської організації інвалідів війни та Збройних сил, від імені всії золотонісців , яким дорога пам’ять про загиблих у Великій Вітчизняній війні, подякував народному депутату за турботу про збереження історичної пам’яті – саме Геннадію Єгоровичу ветеранська організація Золотоноші доручила прийняти почесний подарунок від Богдана Губського  -  прапор Перемоги –  точну копію славнозвісного стяга, що був встановлений в Берліні  у травні 45 – го як символ остаточної Перемоги над ворогом.

Для учасників бойових дій, які зі зброєю в руках захищали та визволяли Вітчизну, а нині мешкають в Золотоноші, за підтримки міської влади, спонсорів – підприємців та народного депутата, була організована тепла зустріч в ресторані «Велес». Старенькі мали змогу поспілкуватися, поділитися спогадами про буремні  роки своєї обпаленої війною молодості, а також отримали подарунки від місцевих підприємців та народного депутата.

Всього в переддень свята Богдан Губський привітав майже три тисячі мешканців Золотоноші та району.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 ФЕДЬ МИХАЛИЧ 10.05.2012 19:19
Слава нашому Богдану.Хто за нього тисніть зелену клавішу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Знову Губський? 10.05.2012 10:23
:-x :-x :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 choe 10.05.2012 09:58
особисто і тільки треба вітати кожного і низенько вклонятись і руку тиснути не гребувати і тих дороговартісних "біг-мордів" з привітаннями обмежити кількість
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100