реклама

реклама

Одним із чотирьох міст України, де програма ТСН спільно з Міністерством економіки України проводили акцію «Стоп фальсифікат!», стали Черкаси.

Масло2

У одному з магазинів міста експерти здійснили контрольні закупки вершкового масла. Досліджено продукцію 30 виробників. Відтак зразки в анонімному порядку досліджували дві авторитетні лабораторії.

Кожна п’ята пачка масла, яку експерти придбали в чотирьох містах України (Черкасах, Сумах, Новій Одесі і Калуші), виявилася фальсифікатом. Деякі з них узагалі не містили молока, а тільки рослинні жири.

На фальсифікаті спіймали й виробників із Черкащини. Так, «Масло солодковершкове Екстра Апрель» ТОВ Фірма Апрель (м. Канів) містить майже 90% немолочних продуктів.

Не знайдено фальсифікату в перевіреній продукції Звенигородського сироробного комбінату, ООО Сиророб (Мокра Калигірка Катеринопільського району), ТОВ Юрія і ПрАТ Юрія (Черкаси), Золотоніського маслоробного комбінату, ТОВ Клуб сиру (Канів), ПП Імперіал Плюс (Чорнобай).

Докладніше – у телесюжеті. Результати дослідження – на офіційному сайті Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Повна таблиця з результатами дослідження і  назвами лабораторій – ТУТ.

Масло

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Каркар 20.01.2020 19:04
> На фальсифікаті спіймали й виробників із Черкащини. Так, «Масло солодковершкове Екстра Апрель» ТОВ Фірма Апрель (м. Канів) містить майже 90% немолочних продуктів.

Цікаво. На http://www.consumer.gov.ua/News/5507/Oprilyudneni_rezultati_masshtabnogo_mediamonitoringu_shchodo_falsifikatu_vershkovogo_masla чорним по білому написано:

> Масло солодковершкове Екстра Апрель ТОВ ФІРМА АПРЕЛЬ , м. Харків,
> вул. Матросова, 1 Д

а в http://www.consumer.gov.ua/Pictures/Files/Editor/document/різне/стоп фальсифікат/масло/Таблиця результатів .pdf вже стало

> Масло солодковершкове Екстра Апрель ТОВ ФІРМА АПРЕЛЬ , м. Канів,
> вул.Матросова, 1 Д

В Каневі, якщо вірити Гуглокартам, вулиці Матросова взагалі нема. А в Харкові і вулиця Матросова є, і ТОВ "Апрель" на ній... але за адресою 1А, а не 1Д. І в контактах на сайті цього "Апреля" теж 1А.

Халтурщики в цій Державній службі сидять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100