реклама

реклама

Віталія Голбана, що на швидкості в’їхав у гурт хлопців, можуть посадити на строк від 3 до 8 років.

720a6d1bb1b83396e0b4d5e8cf686f43 Про це йдеться у номері газети «Вечірні Черкаси» від 21 січня.

Корсунь-Шевченківським судом задоволено клопотання прокурора про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб водію, що скоїв смертельний наїзд на підлітків.

Нагадаємо, 5 січня в селі Гарбузин Корсунь-Шевченківського району п’яний водій автомобілем «Лада» скоїв наїзд на чотирьох хлопців, які йшли узбіччям. Від отриманих травм помер 13-річний хлопець із Бучі, що на Київщині. Приїхав з родиною в гості до бабусі. Ще один – 16-річний учень 10 класу Гарбузинської школи Владислав Каракай – із переломом правої ноги й правої руки перебуває в травматологічному відділенні Черкаської обласної лікарні. Інші двоє уникнули серйозних травм.

– Це сталося між 16 і 17 годиною, – розповідає директорка Гарбузинської школи Ольга Кияниця. – Діти йшли узбіччям дороги. П’яний водій улетів просто на узбіччя. Збивши хлопців, почав тікати, але його догнали через 300 метрів й змусили зупинитися водії, які рухалися за ним і стали свідками аварії.

За кермом автомобіля був 33-річний житель Корсуня Віталій Голбан. Він працював сторожем у Корсунь-Шевченківській гімназії. За скоєне йому загрожує від 3 до 8 років в’язниці.

Нагадаємо, водія взято під варту.

Юрій Стригун

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100