реклама
Sucurity Police

реклама

Суб’єкти господарювання, які здійснюють роздрібну, оптову торгівлю пальним або зберігання пального виключно у споживчій тарі до 5 літрів, ліцензію на роздрібну або оптову торгівлю пальним або на зберігання пального не отримують. Це затверджено змінами до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального», що набрали чинності з 29 грудня минулого року, інформують у Головному управлінні ДПС у Черкаській області.

ya-17934

Звертаємо увагу, що Закон доповнено нормою, яка встановлює, що суб’єкти господарювання, які здійснюють зберігання пального, яке не реалізовується іншим особам і використовується виключно для потреб власного споживання чи промислової переробки, не подають копії документів, передбачених ст.15 Закону.

При цьому, слід зазначити такі суб’єкти господарювання у заяві зазначають про використання пального виключно для потреб власного споживання чи промислової переробки, загальну місткість резервуарів (ємностей), що використовуються для зберігання пального, та їх фактичне місцезнаходження, а також фактичне місце знаходження ємностей, що використовуються для зберігання пального.

З метою надання практичної допомоги суб’єктам господарювання, які здійснюють зберігання пального, надаємо зразки заяви для отримання ліцензій, який мають виключно рекомендаційний характер.

Зразки заяв на отримання ліцензій на право зберігання пального за посиланням.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100