реклама
Sucurity Police

реклама

Під процесуальним керівництвом Монастирищенського відділу Уманської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування  у кримінальному провадженні відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України –  таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

В ході досудового розслідування встановлено, що 06 грудня 2019 року, близько 12 год. 25 хв.,  57-річна жителька одного із сіл Монастирищенського району умисно, з корисливою метою викрадення чужого майна та використання його в особистих цілях, шляхом вільного доступу,  перебуваючи в приміщенні Монастирищенського відділення АТ «ОЩАДБАНК» №10023/0134, вчинила крадіжку мобільного телефону марки «Samsung Galaxy A5» та флеш-карту micro SD «Apacer», ємкістю 16 GB, загальною вартістю згідно висновку судової товарознавчої експертизи 1863,00 грн., після чого з місця вчинення злочину зникла, в результаті чого заподіяла потерпілому матеріальні збитки на вищевказану суму.

21 січня 2020 року вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Стан досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні перебуває на контролі Монастирищенського відділу Уманської місцевої прокуратури.

Довідково: у разі доведення вини, особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Монастирищенський відділ
Уманської місцевої прокуратури

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100