реклама

реклама

Голова обласної державної адміністрації Роман Боднар представив сьогодні громаді Уманщини голову РДА. Нею, відповідно до розпорядження Президента України, стала Світлана Волошенюк.

82983127_160987598680539_5801286011166130176_o

– У суспільстві сьогодні катастрофічно не вистачає довіри до влади, – відзначив очільник області. – Тому наша головна мета і мотивація в роботі – саме відновлення довіри. Розумію, що хтось захоче назвати цю думку «пустими словами». Але, переконаний, без застосування цього принципу не можливі подальші щоденні кроки: доручення, розпорядження і їхня практична реалізація.

Це завдання голова ОДА озвучив і новопризначеній голові Уманської райдержадміністрації Світлані Волошенюк. За його словами, Світлана Анатоліївна – людина фахова, має великий досвід, високі моральні якості.

– Ми будемо ретельно слідкувати за рішеннями, які ухвалює районна влада, – додав Роман Боднар. – Всі ініціативи на користь громадян однозначно будемо підтримувати. Люди мають відчути дії влади та зміни на краще. Серед завдань новопризначеного керівництва району – співпраця із бізнесом: великим, середнім і малим, бо в різного рівня – різні потреби. Ми маємо акумулювати податки в місцеві бюджети. Ні в якому разі не допускати тиску. Так само повинна бути комунікація із громадянським суспільством. Отже, наші завдання – запровадження нової ефективної управлінської культури, відновлення довіри до влади, відкритість та комунікація.

Також голова ОДА зустрівся і представниками Уманської районної ради, ОТГ. Обговорили проблемні питання об’єднання громад, ремонтів дорожнього покриття та реформування сфери охорони здоров’я.

Пресслужба ОДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100