реклама

реклама

Після унікальної сакурової алеї – найбільшої в Україні – у Кам’янці висадили ялівцеву алею.

изображение_viber_2020-01-24_06-19-00

За словами заступника міського голови Кам'янки Олександра Потапенка, алея протяжністю біля кілометра складається з 350 вічнозелених кущів, які висаджено так, аби у подальшому вони утворили вздовж дороги живий «коридор». На місці старої доріжки, з ямами, що у дощ ставали непрохідними калюжами із болотом,  було покладено якісну плитку. Новий проект з озеленення міста вдалося реалізувати завдяки компенсації з боку ТОВ «Чиста Енергія-2011» за ліквідацію зелених насаджень під електроопори. Як відомо, дочірнє підприємство норвезької компанії Scatec Solar - ТОВ «Чиста Енергія-2011» - втілює у Кам’янці проект будівництва фотоелектричної станції потужністю 30 МВт.

изображение_viber_2020-01-24_06-18-53

- За два повних роки діяльності Кам'янської ОТГ громада змінилась кардинально, - констатує радник з питань муніципальних фінансів та управління Черкаського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою»  Микола Гулько. - Облагородження Тясминського каньйону, висадка алеї сакур, тепер - ялівцевої алеї. Це створює позитивний імідж громаді і формує її привабливість у туристичному аспекті. Також, громада відкрита для інвесторів, що дає можливість створювати робочі місця і збільшувати надходження до місцевого бюджету.

Про це повідомляє пресклуб реформ.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Читач 25.01.2020 11:14
У захваті від діяльності Кам'янської ОТГ, запланував при нагоді побувати і власними очима побачити цю красу.
Дивує абсолютна бездіяльність меріїї та громади у Черкасах. Місто заросло старими хворими деревами, за якими понад 30 років ніколи не було ніякого догляду (крім центру). Черкаси не місто-сад а місто дерев -чудовисьок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100