реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою на належному рівні підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 23-річного жителя м. Черкаси, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 307 (незаконне придбання та зберігання з метою збуту психотропної речовини, незаконний збут психотропної речовини), ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання та зберігання психотропної речовини з метою збуту, вчиненого повторно, у великих розмірах), ч. 3 ст. 307 (незаконне придбання та зберігання психотропної речовини з метою збуту, вчиненого повторно, у особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Установлено, що обвинувачений незаконно придбав та зберігав у особливо великих розмірах  психотропну речовину – «амфетамін», яку зберігав в приміщенні своєї квартири, з метою збуту для особистого матеріального збагачення.

Завдяки принциповій позиції процесуального прокурора, який враховуючи тяжкість вчинених злочинів та суспільну небезпеку скоєного, наполягав на суворому покаранні, вироком Соснівського районного суду м. Черкаси зловмисника визнано винним у вказаних вище кримінальних правопорушеннях і засуджено до 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

На цей час вирок суду не вступив в законну силу та вивчається прокуратурою на предмет законності.

Про це інформує Черкаська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Перехожий 26.01.2020 12:51
У 32 роки вийде, ще всі шляхи будуть перед ним відкриті. Якщо тільки не опустять, не заріжуть, не достане туберкульозу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100