реклама

реклама

На засіданні постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики й законності депутати розглянули звернення Кам’янської районної ради про підтримку проекту моделювання системи адміністративно-територіального устрою Черкаської області щодо поділу на чотири райони (рішення Кам'янської районної ради від 20.09.2019 № 50-1/VII). Про це пише Сміла.UA
2020-01-24-obednanna

Cусіди пропонують всім приєднатися до міста Черкаси. У той час, коли смілянська районна та міська влада наполягають на створенні власного Смілянського округу з центром у Смілі, жителі Кам’янщини обирають Черкаси. Кажуть, що їм зручніше їздити в Черкаси, ніж у Смілу. Хоча насправді до Че – їм 80 км, а до Сміли набагато ближче. І за правилами про адміністративно-територіальний устрій вони мають приєднуватися до Сміли.

Тож смілянські депутати хочуть відмовити кам’янським колегам. Але остаточно це питання розглядатимуть на черговій сесії міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 ченчик 27.01.2020 11:20
ця адмінреформа показує, що колишні хрущовські поділи були дитячими забавками порівняно з теперішніми вільними реформами...і де будуть братися кошти для цих експериментів? невже в нас місцева влада така багата? а казна ледь виживаючи на продажі облігацій. невже може дозволити викидати гроші на вітер, перекроюючи території...............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Перехожий 26.01.2020 21:55
Взагалі то від Кам'янки до Черкас 58 кілометрів. Вже останні років зі п'ять ні в Смілі ні Смілянському районі немає порядку. Це відразу було видно по дорогах, що в місті, що в районі. Про чвари в міській владі не знає дільки зовсім далекий. І таким людям доручіть створити округ, -вийде "сумовите лайно". А ще відомі багаторічні смілянські борги за газ, проблеми із водопостачанням . В цьому вже давно замішані так звані смілянські "еліти". З таким "причепом" Сміла не має право на створення ніякого округу. А там потрібно встановити президентське правління без права виборів мінімум на на п'ять років.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100