реклама
Sucurity Police

реклама

За словами головного медика міста Олега Стадника, про це свідчать дані попереднього тижня – близько трьох тисяч містян звернулися до лікувальних закладів з ознаками ГРВІ, левова частина з них – діти.

83558276_1416875481807672_4386930959648292864_n

І хоча на попередньому тижні загальний показник був на 20 відсотків менше епідеміологічного порогу, ріст захворюваності все-таки спостерігається. Як констатує директор департаменту охорони здоров’я міста, така картина є типовою, коли школярі виходять з канікул.

«Сьогодні наприкінці дня ми матимемо нову статистику за минулий тиждень, можливо, виникне необхідність вживати заходів запобіжного впливу», - повідомив Стадник.

Як зазначив директор департаменту освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергій Воронов, минулої п’ятниці відсоток учнів, що не з’явилися до школи через хворобу, становив 14, 4, тоді як карантин запроваджується при 20 %.

За словами Сергія Павловича, в директорів шкіл є можливість самостійно приймати рішення щодо припинення навчального процесу в окремих класах , щоб не переривати навчальний процес в цілому.

Про це інформує сайт Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100