реклама

реклама

“Висушуємо воду з поверхні, нагріваємо ділянку до 150 градусів, по її периметру зчісуємо старий прогрітий асфальт, потім засипаємо щебнем і втрамбовуємо. Краї обробляємо спеціальною мастикою, поверх закидаємо гарячим асфальтом та вирівнюємо. Утрамбовуємо все віброплитою”, – розповідає бригадир Юрій Велюш.

IMG_6765

Минулого тижня на Надпільній, 216 разом із колегами він випробував рециклер. Це пристрій, що призначений для ямкового ремонту як влітку, так і взимку при незначних морозах та опадах.

Він обладнаний інфрачервоними нагрівачами асфальту, якими ділянку готують до робіт, міні-рециклером – для регенерації шматків асфальту та розпилювачем бітумних емульсій. Його перевага – це забезпечення повного циклу технології та мінімальна кількість операторів для роботи. Достатньо 2-3 осіб.

– Різниці немає: кладемо ми влітку чи взимку асфальт. Адже завдяки інфрачервоному нагрівачу ми висушуємо ділянку, прогріваємо її до потрібної температури і лише тоді кладемо асфальт. За такою технологію це відбувається і влітку. Тому на якість покриття це ніяк не впливає, – додає Юрій Велюш.

VID_20200124_124641_Moment

Прибудинкова територія по Надпільній, 216 “славиться” ямами, як і більшість черкаських дворів. Тут техніку й протестували. Далі ж бригада перейде до виконання решти заявок від мешканців на латання прибудинкових проїздів та територій.

– Торік ми отримали від містян кілька прохань про ремонт прибудинкових проїздів. Для виконання цих робіт і придбали рециклер. Він мобільний і точно поміститься на будь-якій прибудинковій території, – говорить засновник управлінської компанії «Нова якість» Андрій Бортник. – За цією технологією у Черкасах ще не ремонтували прибудинкові території. Ми проаналізували ринок і придбали сам цей рециклер, бо з мінімальними затратами коштів та часу пристрій допоможе впоратися з ямковістю у дворах.

MVI_6749_Moment

Протестували його на ямі значного розміру, у якій після опадів збиралася вода. Ці роботи компанія виконала власним коштом. Далі проаналізують результати та стійкість нового покриття.

Поки ж в управлінській компанії формують перелік адрес, де першочергово потрібно виконати асфальтування прибудинкових територій.

Про це повідомляє пресслужба «Нової якості».

реклама

Коментарі  

 
+7 #3 Звичайний 27.01.2020 18:15
Б ортн почав з шахрайства піднявши ціну приняту на тендері.Бондарен темний він лроковтнув навіть ТПВ(тверді відходи).Тобто прокоетне і цю дурницю !"Різниці немає-асфальт взимку чи влітку".Ямок у двораж не буле.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Боксер 27.01.2020 14:46
Цитую Факт:
Чтобы еще больше обокрасть людей аферист Бортник и его новые якости теперь будут проводить не нужные работы.

Кому "ненужые", а кому й потрібні. Головне, щоб не крали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Факт 27.01.2020 14:31
Чтобы еще больше обокрасть людей аферист Бортник и его новые якости теперь будут проводить не нужные работы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100