реклама

реклама

27 січня відбулася позачергова сесія Черкаської міської ради. На ній народні обранці затвердили програму соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2020-2022 роки та внесли зміни до рішення міської ради «Про міський бюджет на 2020 рік».

Ухвалені рішення прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко. Він зазначив, що у бюджеті розвитку, на жаль, не вдалося врахувати усіх існуючих потреб міста.

83615945_1417192915109262_1527177863789281280_n

«Навіть якщо б бюджет розвитку був удесятеро більшим, його б не вистачило на вирішення усіх без винятку проблем, які існують у нашому місті.

Проте в бюджеті враховані сталий розвиток і продовження капітальних ремонтів вуличної мережі, мережі закладів освіти, медицини, науки, спорту, культури. Фактично, можна сказати, що по-мінімуму враховані всі проблеми і всі перехідні об’єкти, які були розпочаті у 2019 році. Це дасть нам змогу розрахуватися з підрядниками і надалі продовжити капітальні ремонти на тих об’єктах, які розпочаті у минулому році.

Сьогодні також ми проголосували для виділення 30 млн.грн. для ОСББ. Зокрема, 10 млн. грн. – це перехідні об’єкти, 15 млн. грн. – це ті видатки, які закладені, і 5 млн. грн. – на ремонт ліфтів. Звісно, цього недостатньо, але на сьогоднішній день потрібно спочатку використати ті кошти, які є. А потім за результатами І півріччя, якщо буде перевиконання, ми готові і надалі сприяти розвитку ОСББ. Загалом можу сказати, що депутатська більшість працює злагоджено. І хоча окремі депутати намагаються внести певний деструктив у перебіг засідань, нам вдається приймати важливі рішення для життєдіяльності міста», - підкреслює Анатолій Бондаренко.

Про це інформує прес-служба міськради

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100