реклама
Sucurity Police

реклама

На сьогоднішній пресконференції до голови Черкаської ОДА Романа Боднара підійшли активісти Національного корпусу. Керівник черкаського осередку НК Дмитро Кухарчук вручив очільнику області сумку, пиріжок та квиток, порадивши йому «повертатися додому в Чернівці».

Кухарчук

Дмитро Кухарчук зазначив, що «і в Чернівцях люди хочуть бачити діяльність такого фахівця». А представник телекомпанії «Антена» запитав у Романа Миколайовича, «чи дійсно планується заміна голови Черкаської ОДА».

На це Боднар стримано відповів, що є Указ Президента щодо його призначення на Черкащину і чіткий план його роботи в області. Зокрема, голова ОДА бачить необхідність змін у інфраструктурній, будівельній сферах.

Дмитра Кухарчука також цікавило питання боротьби з криміналом. На його запитання Роман Боднар відповів, що діє винятково в рамках закону. А якщо підрозділ по боротьбі зі злочинністю раптом буде створено в обласній адміністрації, то він готовий запросити Кухачука до спільної роботи.

Також Боднар пояснив, що нині «відсічено ряд непрозорих схем по фінансах». Зокрема, матеріали справи про порушення під час ремонту Черкаського аеропорту передано в НАБУ. Крім того, скасовано тендери, в яких були завищені ціни, не допущено збільшення вартості реконструкції та ремонту драмтеатру.

реклама

Коментарі  

 
+2 #23 Nick St 01.05.2020 20:50
Ну Кухарчук всрався, нерви...нерви...руки трясуться, слова біжать...Пацан яких мало
для Миколайовича це дуже проста справа терпіти таких мудаків
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #22 Sam 27.02.2020 23:14
Такого троля як Кухарчук, дійсно, ще спробуй знайти. Але тролів навіть тут вистачає, тільки з іншої сторони. Такі коментарі... Скільки компліментів Бондарю. Але якщо розібратись, то крім понтів (серйозного обличчя) ніякого позитиву немає. Єдине, що зробив - повернув у владу стару гвардію Ткаченка- перетасувавши їх місцями. Але досягненням це назвати важко. Тож роботи у Кухарчука (який бе він проплачених не був) вистачатиме, особливо, коли нова - стара гвардія освоїться на нових місцях і почне чудить по новій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #21 Точно 27.02.2020 13:25
Цитую Сіромаха:
Зверніть увагу: ох і сідалище відгодував собі Кухарчук! Куди Гладковському.

За останні три рокі всі місцеві націоналісти у глухих тилових окопах поразїдалися. Ботнар с мамоном, окуляри нацепив яу у розумного, зачіска модельна. Цей активіст теж 5 точку гарно підкачав. :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #20 0 фантазії 27.02.2020 13:08
Щось нафталіном вже конкретно попахує. Памятаєте цей трюк вже був на покладанні квітів біля памятнику загиблим за Україну. Той час губернатором був Ткаченко. Але дивно, що в радіусі не більше півкілометра працюють чиновники, які з Фірташем дружать, будинки за 30 тис гривень умудряться купувати, чи машину купив за 3 тисячи а через 3 роки умудряються продати вже за 30 тисяч.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #19 Вояка 27.02.2020 09:51
Цитую Стоп корупцiя:
Нажаль, рузультат роботи нульовий.Де координацiя роботи по боротьбi iз корупцiэю? Жодного затримання в областi топ корупцiонерiв. Чи вже таке явище у нас поборено?

Запитайте в спецпідрозділір уср там одні сопляки працюють
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #18 Діагноз 26.02.2020 22:52
Професійні нероби, паразитуючі на тілі суспільства. Треба лікувати. Дуже добре допомагає кайло та носилки (для передовиків - тачки) і продовжений робочий день при дієтичному харчуванні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #17 Андрей 26.02.2020 22:30
Кто пустил *****чука? Боднар почему ты *****чука не послал вель отг говоришь грлмадам или поламаю через колено или сами
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #16 тоня 26.02.2020 20:59
молодець...витримка вражає...так тримати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #15 Кузя 26.02.2020 19:50
Звати його - Іуда Кухарчук.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #14 бондар 26.02.2020 18:17
Так кухарчук сам где -то с Винницы , ему тоже можно билет и пирожок подарить , хоть поест безработный на халяву .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100