реклама

реклама

22 січня прем’єр-міністр України Олексій Гончарук дав доручення Держпраці, Службі зайнятості, ДПС, ОМС, ПФУ, Держпродспоживслужбі провести інформаційну кампанію з детінізації зайнятості у сфері торгівлі, надання послуг, організації харчування та тимчасового розміщування.

Протягом 23-31 січня на Черкащині  інспекторами праці Управління Держпраці за участі інших держорганів  проведено інформаційну кампанію щодо недопустимості використання незадекларованої праці. Охоплено більше 6 тис. ФОПів і підприємств, 21 тис. працівників.

Управління провело заходи: інформаційні рейди, круглі столи, семінари, лекції, флешмоби, консультації. На телебаченні і у соцмережах поширено соціальну рекламу Держпраці про переваги офіційної зайнятості

Результат - станом на 10 лютого роботодавці області оформили близько 2,5 тис. працівників. Більше працівників Черкащини дізналися як захищати власні права.

В Україні результатом інформаційної кампанії стало те, що лише за два тижні у січні цього року до ДПС надійшло 107 тис. повідомлень про укладення трудових договорів з 202 тис. працівниками.

З 2 березня 2020 р. Розпочинаються інформаційні та інспекційні кампанії в галузі будівництва

Мета – не накладення штрафу, а спонукання роботодавців до дотримання вимог законодавства. Робота фахівців Управління дозволить уникнути використання незадекларованої праці, захистить трудові права працівників. Кожен роботодавець зобов’язаний створити працівнику безпечні умови праці.

Інформаційні заходи проводяться не лише з питань офіційного оформлення працівників, а і з питань дотримання вимог законодавства з питань охорони праці.

Управління Держпраці закликає роботодавців оформити трудові відносини з працівниками.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100