реклама
Sucurity Police

реклама

На Кам‘янщині організувалася група волонтерів, яка забезпечує людей похилого віку продуктовими наборами та масками.

Про це пише голова Черкаської ОДА Роман Боднар в «Фейсбуці». Також він інформує, що поспілкувався з заступником із лікарями, місцевими жителями.

FB_IMG_1585893000054

Засобами індивідуального захисту лікарня забезпечена, запаси не безмежні, але і поставки не останні. На території ЦРЛ облаштували тимчасовий пункт скринінгового медичного «сортування» хворих на COVID-19.

За рекомендаціями МОЗу, пацієнти з респіраторними симптомами мають пройти первинне скринінгове медичне розподілення ще до входу у приймальне відділення.

Медичні працівники розподілятимуть пацієнтів залежно від ступеню важкості та госпіталізувати в лікарні лише тих хворих, які потребують цілодобового медичного спостереження. Така схема сприятиме зниженню ризиків інфікування на території лікарні для інших пацієнтів.

В Кам‘янці вже 2 дні діють обмеження, в’їзд та виїзд - лише за перепустками.

Водночас журналістам «Прочерку» місцеві жителі повідомляють, що через перекриття основних доріг люди просто активно користуються сільськими під’їзними дорогами і в разі потреби так само виїжджають з міста і в’їжджають в нього.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 булька 03.04.2020 08:05
Знову волонтери , дуже сумно, очiльник областi, звiтуэ не про системну роботу державно машини а випадковi iницiативи громадян.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100