реклама
Sucurity Police

реклама

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області закінчено досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом умисного протиправного заподіяння смерті жителю Черкащини та замаху на умисне вбивство іншої людини, вчинених за попередньою змовою групою осіб (п.п. 7, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п.п. 7, 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

31231

За даними слідства, група зловмисників з п’яти осіб 16.08.2019, в нічний час, перебуваючи поблизу крамниці в одному з районів м. Черкаси, за попередньою змовою, з хуліганських мотивів, озброївшись палицями, пістолетом і ножем, скоїли напад на двох місцевих жителів. Від отриманих ударів ножем один з них помер у лікарні, довести умисел стосовно іншого потерпілого зловмисники не встигли через виклик працівників поліції.

Наразі прокурором чотирьом особам пред’явлено обвинувачення у вчиненні вказаних вище злочинів та обвинувальний акт скеровано до Соснівського районного суду м. Черкаси для розгляду. У зв’язку з ухиленням від слідства п’ятого зловмисника оголошено в розшук.

Довідково: санкція за п.п. 7, 12 ч. 2 ст. 115 КК України, передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 10 до 15  років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Пресслужба прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100