реклама
Sucurity Police

реклама

Багато споживачів сприймає карантин, як звільнення від оплати житлово-комунальних послуг, але це не так. На законодавчому рівні, дійсно гарантується, що в разі несвоєчасної оплати рахунків за «комуналку» протягом карантинного періоду і ще впродовж місяця після нього до споживачів не буде застосовано жодних штрафних санкцій (пені, припинення надання послуг тощо). Однак, це не означає, що віднині оплачувати послуги КП «Черкаська служба чистоти» не потрібно. Карантин скінчиться, а борги залишаться, повідомляють на підприємстві.

92202217_2955442491243636_3733276364996870144_o

Наголошуємо, що незважаючи на карантин, вивіз та захоронення твердих побутових відходів відбувається безперебійно та по графіку.

Крім, того співробіники КП «Черкаської служби чистоти» двічі на день проводять дезінфекцію дезінфікуючими засобами контейнерних майданчинків, контейнерів та сміттєвозів.

Тому, комунальне підприємство «Черкаська служба чистоти» просить відповідально ставитися до питань розрахунків і своєчасно та в повному обсязі оплачувати спожиті послуги.

Пам’ятайте, несплата за послуги з вивезення твердих побутових відходів в одному місяці не звільнить від оплати в наступному, а лише призведе до накопичення заборгованості.

Ми вдячні кожному, хто своєчасно розраховується за надані послуги і просимо з розумінням ставитися до ситуації, що склалася в країні. Запровадження Урядом карантинних заходів не звільняє нас від обов’язку проведення вчасних оплат за спожиті послуги.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Звичайний 09.04.2020 15:20
Просте питання:хто у міськраді узгоджував структуру тарифу?Ціна дійсно висока-але хоч одне конкретне прізвище.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Факт 09.04.2020 08:51
Это фактически прокладка, которая нанимает для вывоза мусора посредника. А тариф самый высокий в Украине. Можно не платить этим аферистам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Врут 09.04.2020 05:09
и не краснеют,дезинф екцию проводят разве в своих сортирах.Повидимому есть с кого брать пример,пример типичной классической прокладки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100