реклама
Sucurity Police

реклама

Ватутінський міський суд підтримав позицію прокуратури Черкаської області та визнав винним 37-річного жителя Черкащини у вчиненні замаху на умисне вбивство двох малолітніх дітей (ч. 2 ст. 15, п.п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 КК України). Йому призначено покарання - 11 років позбавлення волі.

31231

Прокуратура довела, що обвинувачений наприкінці літа 2019 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, за місцем свого проживання, умисно наніс 10-річній падчерці удари ножем в різні частини тіла, чим спричинив дитині численні тілесні ушкодження, а 3-річного сина вкинув у криницю глибиною близько 25 метрів, у зв’язку з чим хлопчик отримав різного ступеня тілесні ушкодження. Після вчинення злочину, чоловік залишив дітей у безпорадному стані та з місця події втік, боячись бути викритим.

Однак злочин не було доведено до кінця з причин, які не залежали від його волі, оскільки смерть дітей від отриманих тілесних ушкоджень не настала. Їх виявили родичі і потерпілим дітям була своєчасно надана медична допомога.

Пресслужба прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Математик 09.04.2020 07:43
Цитую Петрович:
Досить швидко і без застосування всяких Законів Савченко

"Досить швидко"?! Через два місяці настане літо-2020, а це означає, що в СІЗО він провів майже рік. Значить, згідно "закону Савченко" (а він застосовується до всіх без винятку) вважатиметься, що він відбув вже майже два роки покарання - залишається відсидіть 9 років.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Петрович 08.04.2020 20:31
Досить швидко і без застосування всяких Законів Савченко
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100