реклама

реклама

Конфлікт щодо грубого тиску з боку керівництва району на трудовий колектив газети «Вісник Городищини» наводиться у листі голови Національної спілки журналістів України Ігоря Лубченка до Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування випадків цензури у ЗМІ, тиску на свободу слова в Україні та перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.
У листі, переданому голові слідчої комісії Ірині Геращенко, наведено окремі факти тиску на ЗМІ та журналістів в Україні в 2010 році. Народний депутат запевнила голову НСЖУ, що по кожному випадку буде надіслано депутатський запит і має відбутися належне розслідування фактів тиску на журналістів.
Зараз у Городищі влада відновила випуск «Вісника…», сесія районної ради задовольнила прохання редактора Юрія Осипенка про звільнення з займаної посади «за згодою сторін». Сам Юрій Степанович перебуває на стаціонарному лікуванні в кардіологічному відділенні обласної лікарні.Трудовий колектив, який звільнився на знак протесту через грубість голови райдержадміністрації Ігоря Швеця, перебуває в статусі безробітних. Їх не те що не запрошено повернутися до роботи, а навіть ніхто перед ними не вибачився.

Джерело: газета "Нова Доба"

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100