реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні в готелі «Росава» в Черкасах зібралось більше ста патріотично налаштованих пенсіонерів у вишиванках. Всі вони з різних куточків України приїхали на з’їзд всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнське об’єднання ветеранів», яке згуртувало понад мільйон учасників бойових дій, ветеранів війни і праці, інвалідів війни та інших категорій пенсіонерів, у тому числі Збройних сил України, інформує сайт «Про головне».

У патріотів із багаторічним «стажем» (у багатьох навіть були «ходки» в радянські табори для політично неблагонадійних) свято — 15-річчя їхньої громадської організації. Як повідомив голова організації Володимир Гуменюк, за цей час об’єднання втратило багатьох бійців, однак не втратило бойового духу.

«Ви зверніть увагу, на жодному із з’їздів жодної політичної партії з таким запалом, так дружно і без супроводу не співають державний гімн, як сьогодні ми з вами. Це тому, що ми щирі в своїх переконаннях і глибоко віримо, що слова нашого гімну справді пророчі, а українці разом можуть це пророцтво здійснить, тож ми таки запануєм, браття, у своїй сторонці», — відкрив урочисте засідання Володимир Гуменюк.

Зал підтримав його дружним «Слава Україні! — Героям слава!»

Від імені об’єднаної опозиції Черкащини ветеранів привітав член Ради опозиційних сил Черкащини, депутат Черкаської обласної ради Юрій Громовський. Він висловив подяку ветеранам за стійку патріотичну позицію, оскільки активісти цієї громадської організації є вірними побратимами у боротьбі черкаської, та й загальноукраїнської опозиції з владним режимом.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100