реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаська «Свобода» ще не готова оприлюднити прізвища кандидатів, які братимуть участь у виборах по мажоритарних округах. Так само немає визначеності й у тому, від якого саме округу ітиме кандидат-«свободівець». (Попри те, що об’єднана опозиція пророкувала цій політичній силі округ з центром у Смілі). Голова обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар у коментарі «Прочерку» каже, що хотів би назвати прізвища хоч сьогодні, але визначеності немає.

– Ведеться робота. Ми не спростовуємо щодо Смілянського округу, але й  не підтверджуємо. Ще немає визначеності, - каже він.

Про те, що округ і прізвища не узгоджені, «Прочерку» розповіла і радник голови партії Олега Тягнибока Тетяна Чорномаз (колишня очільниця черкаських «свободівців», - ред.) Каже, навіть прізвища імовірних кандидатів розголошувати поки що не можна. Сама вона на вибори не йтиме.

– У нас усе за рішенням партії. Якби партія сказала, то балотувалася б. Але оскільки прийнято рішення іти на вибори з об’єднаною опозицією, то моя кандидатура не обговорюється, - зазначає вона.

За словами Тетяни Чорномаз, в її обов’язки як радника голови партії нині входить підготовка до виборів. Зокрема, зараз іде робота по формуванню списків членів комісій і спостерігачів.

У чому причина такого затягування з оголошенням округу і кандидатів, представники «Свободи» не кажуть. А тим часом, в політичних колах ширяться чутки, нібито ця політична сила хоче помінятися з «Фронтом Змін» округами і йти на вибори не від Смілянщини, а від Уманщини...

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Володимир 25.05.2012 21:31
Чому ніяк не відженуть Тетяну Чорномаз від виборчих справ ВО Свобода на Черкащині? ЇЇ маргінес приведе до жорских поразок там де буде ВО Свобода,про яких спостерігачів і членів дільничних комісій йдеться, вона за часи свого керівництва
так і не познайомилася з (керівниками на папері) районних організацій! Завдання Тетяни Чорномаз було виманити в районних очільників ВО Свободи, реєстраційні свідоцтва і доповісти в Київський штаб,що вона взяла черговий бар"єр і "приєднала" черговий район Черкащини! Скільки районних організацій відвідала Чорномаз Т. за часи свого "партбудівництва " на Черкащині? ЇЇ ніхто не зустрічав,хоча в слухавку вона кричала:приїду покажу вам як робити вибори!!! Де вона стала хоч депутатом сільради?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Василь 25.05.2012 15:01
на Уманщині - це буде сільно. Голубиє і їхні посіпаки лопнуть від лютойи нєнавЬІсти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100