реклама
Sucurity Police

реклама

Минулої доби на Черкащині, внаслідок надходження холодних повітряних мас з півночі, спостерігалось зниження температурного фону на 4-6° і в середньому за добу він склав +19°, що на 3 вище кліматичної норми. На всій території регіону спостерігався посилений вітер швидкістю 12-18 м/с, в Черкасах – 15 м/с, що є небезпечним явищем погоди. Про це «Прочерку» повідомив начальник Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань.

Фото: progolovne.ck.ua

Фото: progolovne.ck.ua

 

Найближчі 3 доби погоду Черкащини визначатиме вплив антициклону з півночі. Спостерігатиметься прохолодна, переважно без опадів погода. Нічні температури сягатимуть +5-10°, денні - +16-21°. Суха та вітряна погода підвищуватиме пожежну небезпеку в лісових масивах області до 4-ого, а місцями 5-го (найвищого) класу, тому потрібно бути обережними в поводженні з вогнем.

29-30 травня, внаслідок зміни синоптичної ситуації, очікуються короткочасні невеликі та помірні дощі. Відбуватиметься невелике підвищення температурного фону.

На сьогоднішній ранок температура води у Дніпрі біля Черкас сягала 21°.

У свою чергу, у зв’язку з негодою, мерія міста просить городян та гостей міста не паркувати свої транспортні засоби поблизу дерев. Зараз у місті оголошено штормове попередження, тому можливі випадки падіння гілок дерев.

Крім того, слід обмежится від прогулянок під аварійними деревами та сухостоями.

реклама

Коментарі  

 
-5 #2 Ужасть 25.05.2012 20:11
Наверное, Булатецкий дерево раскачал...и упальо... :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Очерет 25.05.2012 17:29
Ауді точно така як у одного з депутатів міської ради з ПР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100