реклама
Sucurity Police

реклама

Співробітники СБУ виявили факт зловживання владою службовими особами слідчого управління УМВС України в Черкаській області, які незаконно вилучили зі спеціального майданчика управління ДАІ автомобіль BMW X-5, вартістю понад 260 тисяч гривень.

Встановлено, що автівка перебувала на спецмайданчику з березня 2008 року, оскільки, за даними Інтерполу, у 2005 році була викрадена на території Російської Федерації та знаходилася у міждержавному розшуку. Правоохоронці незаконно вилучили автомобіль та продали.

За матеріалами СБУ прокуратурою Черкаської області порушено кримінальну справу за фактом зловживання владою службовими особами слідчого управління УМВС України в Черкаській області, тобто за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 364 Кримінального кодексу України.

Триває слідство. Про це інформує прес-група УСБ України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Федор безпринципный 28.05.2012 16:07
Цитую Оксана Колісник:
... але ж багато тамошніх людей діло роблять і зовсім не для того, щоб свої фото в пресі світити. І знають, що "спасибі" їм ніколи ніхто не скаже.

Є й такі. Але дуже мало і не на високих посадах. На високу посаду людину з принципами не призначать. Це я Вам як знавець кажу (див. нік) :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Оксана Колісник 28.05.2012 09:20
Цитую Федор безпринципный:
. Що менти, що СБУшники - *озли. Воюють з народом і між собою... От якби ще й відстрілювати один одного почали! Ми б аплодували.
Та не треба так вже. Звісно, свинства багато, але ж багато тамошніх людей діло роблять і зовсім не для того, щоб свої фото в пресі світити. І знають, що "спасибі" їм ніколи ніхто не скаже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Ужасть 28.05.2012 08:55
Отката не было...вот и обидевшись...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Федор безпринципный 28.05.2012 08:26
Знову за рибу гроші!
СБУшникам більше похвалитися нічим - по сто разів рапортують про цей джип. Що менти, що СБУшники - *озли. Воюють з народом і між собою. Один з одним - через сфери впливу (пиріг не поділять) і для того, щоб показати "кто царю-батюшке более ценен". От якби ще й відстрілювати один одного почали! Ми б аплодували.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100