реклама

реклама

Розкриття тендерних пропозицій по капітальному ремонту доріг та закупівлі нових тролейбусів заплановане на 30 травня. Однак уже з минулого тижня навколо обох тендерів зростає напруга. Про це сьогодні на брифінгу розповів міський голова Черкас Сергій Одарич.

– По дорогах нас завалюють запитами потенційні учасники, відчувається бажання у разі поразки оскаржувати, зупиняти, – сказав він. – А щодо тролейбусів, то вже в п’ятницю ми отримали факс із Антимонопольного комітету у зв’язку зі скаргою Львівського автобусного заводу і призначення до розгляду цієї справи по суті на 19 червня. Сьогодні подамо до суду на це рішення, бо воно висмоктане з пальця. Відчувається, що буде сильна конкуренція і на одному тендері, і на іншому.

Сергій Одарич очікує, що після тендерів буде «багато розмов».

За його словами, після розкриття тендерних пропозицій дається тиждень на вивчення того, чи відповідають вони умовам, а потім ще 2 тижні на оскарження.

– По дорогах ми зробили дуже жорсткі умови, це великий гарантійний внесок, щоб  не було бажаючих спекулювати. Сумарно це десь близько 3 мільйонів. Вимагаємо банківську гарантію виконання робіт – якщо підрядник буде виконувати неякісно, буде відшкодування до міського бюджету, - прокоментував мер.

Також, за його словами, для перевірки якості дорожнього покриття будуть залучені вузькі фахівці, бо в департаменті житлово-комунального комплексу фахівців по укладці асфальту немає.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Ужасть 28.05.2012 21:59
Цитую Оксана Колісник:
Невже нас здивують результати?

После Ньютона...Вас тяжело здивувати... :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Оксана Колісник 28.05.2012 14:00
Невже нас здивують результати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100