реклама
Sucurity Police

реклама

Близько тисячі школярів Черкащини,  що завершили  свій черговий навчальний рік, привітав народний депутат Богдан Губський. На прохання колективів шкіл народний депутат відвідав урочисті лінійки з нагоди свята останнього дзвоника, привіз цінні подарунки, а всім випускникам, що відзначились успіхами у навчанні, подарував – сучасні флеш – карти на 8 гігабайт.


На запрошення колективів народний депутат  побував у  школах сіл Руська Поляна та Мошни , а також також зустрівся з громадою села  Березняки та відвідав місцевий дитсадочок. Того ж дня  парламентарій завітав у дошкільний навчальний заклад комбінованого типу № 54  «Метелик»  Черкас, де разом з іншими дітьми виховуються діти з хворобами опорно – рухового апарату.

В усіх відвіданих закладах  Богдан Губський привітав дітлахів з закінченням навчального року та поповнив арсенал навчальної та господарської бази необхідним приладдям.

В руськополянській школі №1  народний депутат вручив подарунковий сертифікат на новий сучасний холодильник, якого так бракувало в шкільному харчоблоці, інша школа Руської Поляни - №2 - відтепер наводитиме лад на шкільному подвір’ї за допомогою новенької мотокоси. В Мошнах Богдан Губський передав у місцеву школу ноутбук. Не залишились поза увагою народного депутата і дошкільні заклади – в дитсадочку села Березняки Тубільської сільської ради  завдяки нардепу встановили сучасну морозильну камеру, а колектив та вихованці черкаського «Метелика» - отримали новий комп’ютер.

Валентина Денисюк, директор Руськополянської ЗОШ № 1, подякувала народному депутату за його системну турботу про освіту та їх школу зокрема, та висловила сподівання на подальшу співпрацю з парламентарієм. Як відомо, Богдан Губський давно і всерйоз підтримує сільську освіту, зокрема і через власну діючу програму,  спрямовану на підтримку та розвиток сільських шкіл – «Школа майбутнього».

Тубільський сільський голова Надія Шафікова, яка працює в сфері місцевого самоврядування 34 роки, запевнила, що ще не зустрічала такого піклування про їх сільську громаду з боку влади та народних депутатів – Тубільська сільська рада наразі об’єднує чотири села Черкаського району – Тубільці, Березняки, Первомайське та Хрещатик. В Березняках, крім відвідання дитсадка, народний депутат встиг поспілкуватися з мешканцями села та ознайомитись з їх проблемами – а це і  необхідність ремонту  в місцевій школі, і відновлення Будинку культури, що постраждав внаслідок пожежі, та багато іншого.

В Черкасах Богдан Губський зустрівся з колективом та вихованцями дитсадочка «Метелик» . Зокрема, на зустрічі з колективом  дитсадка Богдан Губський, який успішно реалізує на Черкащині кілька освітніх програм, в тому числі й програму розвитку дошкільної освіти  – «Розумна дитина» -  презентував новенький комп’ютер. Колектив дитсадка  озвучив  парламентарію проблеми, що потребують вирішення на законодавчому рівні – рівень соціального захисту в таких  закладах недостатній, і, незважаючи на неперервність виховного процесу, існує розподіл  в оплаті праці між вихователями та іншими працівниками. Нардеп пообіцяв найближчим часом втрутитись у цю проблему на законодавчому рівні.

Насамкінець Богдан Губський побажав дітям та педагогам відвіданих шкільних та дошкільних закладів гарного літнього відпочинку та успішного початку нового навчального року.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Дядя Вася 28.05.2012 11:36
Передайте Боде, шо скоро День банковского работника Молдовы и День мелиоратора Азербайджана.А то, не дай Бог, завтыкает. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Фан 28.05.2012 10:44
Я теж привітав їх! ...................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100