реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах в слідчому ізоляторі Державної пенітенціарної служби розташованому по вулиці Благовісній, 25 травня пройшли масштабні тактико-спеціальні навчання по гасінню пожежі та ліквідації її наслідків.

До участі в навчаннях були залучені сили одразу кількох територіальних відомчих структур, зокрема управління Державної пенітенціарної служби, Територіального управління МНС, управління внутрішніх справ МВС військовослужбовці в/ч 3061 та бригади «швидкої допомоги».

Впродовж двох годин силові структури відпрацьовували спільні дії при ліквідації наслідків надзвичайних подій в Черкаському слідчому ізоляторі. Зокрема, під час навчань були практично відпрацьовані дії по гасінню умовної пожежі в режимному корпусі, проведення термінової евакуації із задимлених приміщень спецконтингенту, та забезпечення його надійної охорони і подальшої ізоляції.

Паралельно було проведено комплекс заходів по попередження ускладнення оперативної обстановки, встановленню причин, обставин та умов виникнення пожежі, виявленні винних в її виникненні, надання медичної допомоги потерпілим.

Враховуючи те, що черкаський слідчий ізолятор розташований в центральній частині міста і межує з житловою забудовою, крім заходів, що проводилися на території СІЗО підрозділи УМВС провели комплекс заходів навколо установи. ДАІ – перекрило навколишні вулиці, патрульно-постова служба встановила оточення зовнішнього периметру, та забезпечило патрулювання прилеглої території. Сили спецпідрозділу «Беркут» було розгорнуто для проведення у разі необхідності спеціальних дій у середині об’єкту навчань.

Загалом, навчання дозволили кожній із служб не лише додатково перевірити боєготовність своїх підрозділів а й перевірити та вдосконалити рівень взаємодії та координації дій, під час роботи оперативного штабу по ліквідації пожежі та її наслідків. Про це інформує прес-служба МНС області.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Федор безпринципный 28.05.2012 15:49
Показали сидельцам бесплатный цирк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100